Escape room u tvom stanu

Koliko poznaješ svoj stan

Misliš da odlično poznaješ svoj stan? Da proverimo? Misterija postavljena samo za tvoju ekipu, originalna i neponovljiva. ​

Tragovi

Tragovi su u obliku fotografije (obično detalj neke celine), zagonetni opis traženog ili kombinacija prvog i drugog ili nešto sasvim treće što ti sada nećemo otkriti. Traženi tragovi su vidljivi delovi stana i pokućstva, a to se i igračima naglasi, tako da nema zavlačenja ispod stolova, otvaranja fioka i plakara, pomeranja knjiga i sl. Igra je zajednička, a može i u dve-tri grupe.

Prostor

Prostor može biti samo vaš stan, a može se proširiti i na stepenište i zajedničke prostorije gde je to moguće. ​ Broj učesnika sami odrđujete spram veličine stana. Vreme trajanja igre je jedan školski čas. ​

Broj dece

Veličina stana je bitan faktor u ovoj igri, ali nije presudan. I za stan od 200 kvadrata preporučuje se isto manja grupa jer veliki broj dece jednostavno fizički ne može da priđe traženom tragu

Preporuka

Deca pri igri , kako je već naglašeno, nemaju potrebe za kontaktom sa stvarima stana, ali dečija energija je ponekad izuzetno plahovita u žaru igre, te je blaga preporuka da prostor za kretanje treba osloboditi (pomeriti u stranu sa pravca kretanja) nepotrebnih stvari, a posebno lomljivih.

Dodatne informacije

Ovaj program je namenjen za rodjendane u zimskom periodu za one roditelje koji i dalje misle da su zimski rođendani u prirodi/otvorenom neadekvatno rešenje.
I u ovoj avanturi više od preporuke je da početak rođendana (prvi deo), ako je to moguće, krene iz dvorišta zgrade/kuće, gde će deca osloboditi svoju nesputanu energiju barem na startu igre. Taj momenat može biti jako bitan za dalji tok igre.

Kako uplatiti?

Termin se smatra zvanično zakupljenim kada na tekući račun uplatite približno 60% ugovorene svote MKSZ: 265-6130310000440-60 Rajfajzen banka Svrha uplate: obavezno popunite ponovo sa vašim  imenom i prezimenom, godištem slavljenika, datumom i satom, te lokacijom rođendana Nakon uplate: pošaljite mi neizostavno SMS da bi to što pre evidentirali kao i izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… Fotografiju možete proslediti i na viber istog broja, 0628842560, ali tek posle slanja SMS-a. U suprotnom rizikujete da se vaš rođendan preklopi sa nekim drugim.

A evo kako to izgleda...