Noćna rođendanska avantura ​

Adrenalin

Mada su rođendane u prirodi u organizaciji MKSZ već dovoljno jedinstveni na beogradskom tržištu, ova ponuda je za nivo originalnija, adrenalinski izraženija, i za decu doživljaj par ekselans.
Ovaj koncept neretko roditelji biraju sa namerom, ali je čest slučaj da je i prirodni izbor (za one koji nikako ne žele igraonice) za dečije rođendane koji se održavaju radnim danom, kada je kratka obdanica – zima, kraj jesni, početak proleća

Uzrast

Ograničenje za uzrast ( 6+ kao i za sve rođendanske programe ) faktički ne postoji ali je akcenat na samostalnosti dece ovde još naglašeniji

Lampe

Deca dobijaju baterijske lampe i potraga za zakopanim blagom može da krene.

Lokacija

Za razliku od dnevne potrage za zakopanim blagom ovde lokacija mora biti pažljivo odabrana. Da postavljena staza ima dovoljno mračnih delova ali i osvetljenih parkovskom/uličnom rasvetom, osim ako želja slavljenika nije upravo totalni mrak  u nekoj gradskoj šumi.

Prisustvo organizatora

Za razliku od  dnevnih rođendana gde je prisustvo roditelja i više nego remetilački faktor, zbog specifičnih uslova ovde se morao napraviti kompromis, te je prisustvo roditelja ili bližih srodnika na distaci opravdano.

Dodatne informacije

Jedan broj noćnih rođendana je održan i na lokacijama koje su bile daleko više  osvetljene nego što bi trebalo (parkovska/ulična rasveta) ali taj detalj nije preterano uticao na zanimljivost igre. Deci je dovoljno i samo to što se rođendan odigrava u krajnje neobičnim uslovima (mnogima je to prvi put da u to doba dana budu napolju u igri) da njihova mašta doživi eksploziju.

Kako uplatiti?

Termin se smatra zvanično zakupljenim kada na tekući račun uplatite približno 60% ugovorene svote MKSZ: 265-6130310000440-60 Rajfajzen banka Svrha uplate: obavezno popunite ponovo sa vašim  imenom i prezimenom, godištem slavljenika, datumom i satom, te lokacijom rođendana Nakon uplate: pošaljite mi neizostavno SMS da bi to što pre evidentirali kao i izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… Fotografiju možete proslediti i na viber istog broja, 0628842560, ali tek posle slanja SMS-a. U suprotnom rizikujete da se vaš rođendan preklopi sa nekim drugim.

A evo kako to izgleda...