Rođendani u prirodi – na otvorenom za decu koja imaju pet i šest godina

 

Budući da je “MKS Zoran” nekada radio rođendane u prirodi za decu ovog uzrasta, ne može se reći da je u pitanju novost, ali zbog par izmena, može se i tako tumačiti.

– Program za ovaj uzrast vode isključivo saradnici “MKS Zoran” Jovana i Danilo Rakovića koji imaju višegodišnje iskustvo u organizivanju dečijih rođendana u prirodi. Ako neko ipak insistira da rođendan za decu od 6 godina vodi Zoran Raković doplata je 5.000 din.

– Program traje sat vremena upravo zbog činjenice da je deci na ovom nivou koncentracija kraća i da kod pojedine dece nije još u potpunosti završena socijalizacija.

– I za ove rođendane nije dozvoljeno prisustvo roditelja. Prisustvo roditelja/srodnika/poznanika samo remeti igru, a neki put toliko da… Ako neko ipak insistira, može da posmatra igru ali samo sa udaljenosti sa koje ga deca ne mogu videti i time negativno uticati na igru. Molimo organizatore rođendana da sa ovim pravilom upoznaju goste da ne bi dolazilo do nesporazuma i otkazivanja rođendana.

– Maksimalni broj učesnika je ograničen na petnaest, upravo zbog njihove bezbednosti. Na taj broj dece tu je jedan vodič i fotograf, koji ujedno brine o bezbednosti dece. Ukoliko je broj učesnika veći od ovog broja, može se angažovati dodatni vodič po ceni od 3500 din. i decu podeliti u dve grupe.

– Tema rođendana je “Potraga za zakopanim blagom”.

– Mada je priprema (treba višestruko više vremena nego za sam čin izvedbe) ista kao i za rođendane koji traju sat i po, cena ovih rođendana je nešto niža.

– Pored ovih specifičnosti važe svi ostali uslovi kao i za ostale rođendane https://multikreativnistudiozoran.rs/rodendani

 

Vodič za rođendane u prirodi za decu koja imaju pet i šest godina Danilo Raković, u jednoj aktivnoj pauzi “Potrage za zakopanim blagom”

Organizator i fotograf rođendana u prirodi za decu koja imaju pet i šest godina, Jovana Raković

Danilo kao organizator jedne dečije radionice u prirodi