Escape from the forest – Bajfordova šuma

orijentacija u prostoru, bajfordova šuma, banjička šuma, banjički potok, escape room, dečije kreativne radionice, šumska pedagogija, kreativne radionice za decu, tragovi u prirodi

U pitanju  je igra memorije i orjentacije u prostoru, aktivnog karaktera, varijacija na temu escape room-a samo u šumi, a svoje uporište ima i u bajci o Ivici i Marici. Deca pri prolasku kroz šumu ostavljaju tragove, a cilj igre je da se po tim istim tragovima vrate i nađu izlaz iz šume.

U zanosu igre deca prepešače kilometre i kilometre a da toga nisu ni svesna i koje ne bi prepešačla ni uz kakav nagovor. Igra je timska, razvija duh saradnje te motoričke i intelektualne sposobnosti.

Utorak  22.12. u 11h Bajfordova šuma. Početna tačka je zelena površina preko puta ulaza u zatvoreni bazen SC Banjica (restoran Ser Giles je u blizini). Povratak na isto mesto za sat vremena.

Grupe su male – pet osoba (uzrast dece 6+). Ako se popuni prva grupa, formira se druga grupa koju će voditi moj saradnik. U slučaju da i ona bude popunjena, formiramo treću sa još jednim saradnikom.

PAŽNJA. Nemojte kasniti. Ovaj put ne čekamo 15 min. Za ovu radionicu, zbog izuzetno malog broja mesta u slučaju odustajanja, za potrebe organizacionih troškova zadržava se 50% od uplaćenog iznosa.

 

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (ponedeljak) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber