Porodični uspon na Kosmaj

planina kosmaj, porodična radionica, dečije kreativne radionice, scavenger hunt, biljke i životinje kosmaja

 

♦ Svaka poradica je nezavisna celina u ovoj radionici. Vaš socijalni kontakt sa ostalim porodicama će biti onakav kakvim ga vi sami odredite.

Pronađi stanovnike šume (scavenger hunt) je jedan od mojih favorita među igrama kada se na jedan tas stavi nivo zanimljivosti a na drugi nivo saznanja. Odlično izbalansirana igra. Obično je na programu kada imamo hajking kroz šumu ili kao dopuna uspona na planinu, kao što će to biti sada.

Porodice dobijaju slikovnu listu stanovnika šume (biljke, životinje ali i neživu prirodu), a cilj je pronaći iste u prirode. Ko bude imao najviše zaokruženih pojmova, sledi tradicionalna nagrada.

U pauzi, kao i uvek, prodična igra. Na vrhu dodatna pauza za obilazak vidikovca. Povratak na početnu tačku skraćenom putanjom.

Adekvana obuća i garderoba. Poneti užinu i vodu.

Nedelja 20-09. u 9h. Polazak od Manastira Tresije (kola parkirati ispod manastira na parkingu, a nalazimo se kod česme neposredno iznad manastira) . Povratak oko 11:30h

Radionica je pet friendly

 

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1500 din. porodična karta/pojedinačna 800 din.

Dan uoči radionice (subota) porodična 1800 din./pojedinačna 900 din.

Na dan radionice porodična 2000 din./pojedinačna 1000 din.

 

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms