Upravo usred šume, kako Zeleni Deda Mraz ume

crveni deda mraz, plavi deda mraz, zeleni deda mraz, nova godina, novogodišnja jelka, ekološki deda mraz, deda mraz crtež, košutnjak, deda mraz pokloni, šumska pedagogija

Verovatno vaša deca već imaju pregršt novogodišnjih fotografija kako primaju poklon od Deda Mraza u vrtiću, školi, tržnom centaru, vašoj firmi, restoranu, hotelu, kući/stanu… koje ste obično čekali danima da vam dostave.

Ali fotografiju sa Zelenim Deda Mrazom u sred  šume, gde prima poklon ispred Deda Mrazovog bivka, i gde će zalepiti na već pripremljeni ram njihovu zajedničku mini instant (polaroid) fotografiju…. Verujem da nema niko.

PROGRAM RADIONICE:

Decu dovodite na Košutnjak iza restorana Golf. Na sredini zelene travnate površine nalazi se zidani roštilj/ložište gde će vas sačekati moji mlađani saradnici, Jovana i Danilo. Deca zajedno sa njima kreću u šumu (bez prisustva roditelja) da po skrivenim zlatnim tragovima nađu Zelenog Deda Mraza i njegov bivak, gde će biti upriličena mini radionica.

– iznalaženje zlatnih tragova u šumi koji decu dovode do Zelenog Deda Mraza i njegovog bivka

– razgovor sa Zelenim Deda Mrazom, a na koju drugu temu, nego novogodišnju ali ekološki obojenu

– fotografisanje deca sa Deda Mrazom mini instant fotoaparatom

– lepljenje dobijenih fotografija na već pripremljen ram

– podela poklona koje ste unapred dostavili (o tome više pri kraju teksta)

– povratak na početnu tačku sa sardnicima

– cela radionica će biti fotografisana i digitalnim fotoaparatom a mali deo istih će biti objavljene na fejs/instagram profilu MKS Zoran

– po objavljivanju fotografija zatražićete da vam dostavimo WeTransfer link sa svim fotografijama i naravno fotografijom vašeg deteta sa Zelenim Deda Mrazom

Poklone dostavljate lično ili dostavom na moju kućnu adresu (dobićete je prilikom prijave) najkasnije do 20 h 30.12. ili na sat vremena pre početka radionice na početnoj tački iza restorana Golf. Molba da pokloni ne budu previše gabaritni zbog prenošenja istih do šume. Na poklonu obeležite ime i prezime deteta i grupu. Pri dostavi poklona potrebno je da se predhodno telefonski najavite.
PAŽNJA! Ako izaberete ovu drugu opciju, nemojte kasniti i podrazumeva se da poklon dostavite tako da vaše dete to ne sazna.

PRVA GRUPA   Četvrtak 31.12. u 10h Košutnjak (zidani roštilj iza restorana Golf). Povratak na istu tačku za sat vremena.

DRUGA GRUPA  Četvrtak 31.12. u 12h Košutnjak (zidani roštilj iza restorana Golf). Povratak na istu tačku za sat vremena.

Radionica je namenjena za decu 5+ (mogu učestvovati i mlađa deca koja su samostalna u smislu odvajanja od roditelja i naučena da kontrolišu svoje fiziološke potrebe)

P.S. U slučaju kiše, prostor namenjen za susret dece i Deda Mraza biće natkriven šatorskim krilima

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (sreda) 1500 din.

Na dan radionice 1700 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Prinipa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

0628842560 Zoran