Događaj

Lipovačka šuma – hiking i land art

Datum održavanja

15/07/2018

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Lipovačka šuma

Trajanje

180 minuta

Broj učesnika

/

Preporučeni uzrast

/

Prisustvo roditelja

da

Ante festum: Podrazumeva se da je ovo prvenstveno porodična radionica i da ne morate imati ili voditi kucnog ljubimca.

Ova dobitna kombinacija aktivnosti u prirodi već je bila nekoliko puta na programu MKSZ, i nikada nije izneverila očekivanja.

Jednostavno ćemo uživati u šetnji kroz Lipovačku šumu, istraživati, igrati se… Za razliku od svih beogradskih gradskih šuma i popularnih izletišta u blizini grada, Lipovačka šuma još liči na šumu. Koliko god ova rečenica zvučala, najblaže rečeno, smešno, uverićete se u to, ako nam se pridružite.
Land art je na programu otprilike na pola puta, a biće tu i još jedno iznenađenje vezano za potok, ali neka to ostane tajna.

Polazak sa okretnice busa 511 (Kafana “Lipovačka noć”) u 10h, povratak na isto mesto u 13 h
Poneti vodu i hranu
Za vlasnike pasa: Psi da su vakcinisani, a takođe da budu socijalizovani i da se vode na povodcu dok smo u grupi, ako se ne dogovorimo drugačije.

CENA:

1000 din. zaključno sa četvrtkom 13.07. – za prijavljene na mailing listu

1300 din. zaključno sa subotom 14.07. – za prijavljene na mailing listu

1500 din za ostale

Na licu mesta duplo skuplje

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Zoran 0628842560

P.S. Prijavite se na mailing listu “MKS Zoran” kako bi direkno dobijali obaveštenja o novim radionicama http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/prijava-na-mailing-listu

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.