Događaj

Lipovačka šuma – porodična radionica

Datum održavanja

25/03/2020

Vreme održavanja

09:30

Mesto održavanja

Lipovačka šuma

Trajanje

150 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

Ova dobitna kombinacija aktivnosti u prirodi, hajking i lend-art, već je mnogo puta bila na programu MKSZ, i nikada nije izneverila očekivanja.

Tom dvojcu se pridodaje i jedan radionica na vodi na radost dece. Kroz deo Lipovačke šume nazvan “Dugi rt”, inače zaštićeno prirodno dobro, protiče omanji potok. Na jednoj od pauza porodice će praviti i postaviti svoja vodenična kola.

Ostatak vremena jednostavno ćemo uživati u šetnji kroz Lipovačku šumu, istraživati, igrati se. Za razliku od svih beogradskih gradskih šuma i popularnih izletišta u blizini grada, Lipovačka šuma još liči na šumu. Koliko god ova rečenica zvučala najblaže rečeno smešno, uverićete se u to, ako nam se pridružite.

Land art je na programu pri povratku.

Subota 23.05. Polazak sa okretnice busa 511 (Kafana “Lipovačka noć”) u 9:30h, povratak na isto mesto u 12h

Adekvatna garderoba i obuća. Poneti zbog dece vodu i užinu.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1500 din porodična karta/pojedinačna 800 din.

Dan uoči radionice (petak) 1800 din.

Na dan radionice 2000 din

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Katana – samurajski mač

Disciplina, čast i poštovanje kodeksa – to su reči kojim bi opisali kulturu “zemlje izlazećeg Sunca”, a neustrašivi japanski ratnici ponikli su na ovim principima. Sama reč samuraj znači “onaj

Pročitaj više...