Događaj

Lipovačka šuma – porodična radionica

Datum održavanja

25/03/2020

Vreme održavanja

09:30

Mesto održavanja

Lipovačka šuma

Trajanje

150 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

Ova dobitna kombinacija aktivnosti u prirodi, hajking i lend-art, već je mnogo puta bila na programu MKSZ, i nikada nije izneverila očekivanja.

Tom dvojcu se pridodaje i jedan radionica na vodi na radost dece. Kroz deo Lipovačke šume nazvan “Dugi rt”, inače zaštićeno prirodno dobro, protiče omanji potok. Na jednoj od pauza porodice će praviti i postaviti svoja vodenična kola.

Ostatak vremena jednostavno ćemo uživati u šetnji kroz Lipovačku šumu, istraživati, igrati se. Za razliku od svih beogradskih gradskih šuma i popularnih izletišta u blizini grada, Lipovačka šuma još liči na šumu. Koliko god ova rečenica zvučala najblaže rečeno smešno, uverićete se u to, ako nam se pridružite.

Land art je na programu pri povratku.

Subota 23.05. Polazak sa okretnice busa 511 (Kafana “Lipovačka noć”) u 9:30h, povratak na isto mesto u 12h

Adekvatna garderoba i obuća. Poneti zbog dece vodu i užinu.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1500 din porodična karta/pojedinačna 800 din.

Dan uoči radionice (petak) 1800 din.

Na dan radionice 2000 din

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.