Događaj

Porodični orijentiring (socijalna distanca) – Košutnjak (dve varijante)

Datum održavanja

25/07/2020

Vreme održavanja

Mesto održavanja

Nalazimo se preko puta „Zavoda za sport i medicinu“ Kneza Višeslava 72 pored košarkaškog igrališta-trim staza

Trajanje

od 30 min do 90 min.

Broj učesnika

Br.1 13 učesnika, Br.2 nema ograničenja

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

U prirodi ste sami sa svojom porodicom, a ujedno zajedno učestvujete u igri sa ostalima

Porodični orjentiring br.1 – vremenska socijalna distanca

Porodični orjentiring br.2  – sami birate vreme početka (viber komunikacija)

U skladu sa trenutnom situacijom, organizovati porodične radionice (ograničenje na 10 učesnika) na tradicionalan način, skoro je nemoguće, tako da su za subotu planirana dva porodična orijentiringa na Košutnjaku, koja oba ispunjavaju uslove socijalne distance.

1. Prva varijanta startuje u periodu od 9 do 10h i skoro da je klasičnog pristupa – dobijate mapu, spisak prolaznih tačaka koje morate fotografisati. Polasci su na svakih 5 minuta, tako da će svako dobiti svoj raspored, bez potrebe da čeka start u gužvi. Pri povratku na polaznu tačku, proveravaju se samo najbolji rezultati, upravo zbog što kraćeg kontakta. Rezultati i tradicionalna nagrada za najboljeg biće saopšteni u 20 h na društvenim mrežama, tako da nije potrebno čekati iste, osim ko želi. Pri slanju uplatnice na viber, dobićete vaše vreme starta u okviru perioda od 9 do 10 h.

2. Druga varijanta se razlikuje samo po tome što se cela koordinacija odvija preko vibera. U drugoj varijanti vreme starta je u periodu od 12 do 18h. Vi sami birate kada ćete doći na stratnu poziciju u okviru ovog vremena. To mi javljate zajedno sa prijavom (fotografija uplatnice) koju šaljete na viber.

Evo primera. Porodica Raković se prijavljuje za porodični orjentiring varijanta br.2 sa polaskom u 14:30h

Preko vajbera dobijate mapu i spisak prolaznih tačaka koje morate naći i fotografisati (smanjite rezoluciju slobodno). Kada pronađete poslednju traženu tačku, pošaljete mi fotografije na viber. Oduzmite od tog vremena, vreme prijema mape, i to je vaš rezultat. Napišite ga i pošaljite posle prosleđenih fotogradija.

Evo primera. Prijavili ste se da startujete npr. u 14:30. Mapu sam vam poslao u 14:33. Vi ste meni fotografije svih prolaznih tačaka poslali u 15:29. Vaš rezultat, koji mi šaljete posle poslatih fotografija, isto na viber, je u ovom slučaju 56 minuta.

Rezultai i tradicionalna nagrada za najboljeg, biće saopšteni oko 21 h na društvenim mrežama.

1. Subota 25.07. Košutnjak u 9 h. Nalazimo se preko puta „Zavoda za sport i medicinu“ Kneza Višeslava 72 pored košarkaškog igrališta-trim staze po redosledu koji ćete dobiti

2. Subota 25.07 od 12 -18 h Košutnjak. Polazna tačka sa koje me zovete na viber je preko puta „Zavoda za sport i medicinu“ Kneza Višeslava 72 pored košarkaškog igrališta-trim staze

CENA

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

VARIJANTA br.1

Porodična kara 1500 din.

Dan uoči radionice (petak) 1700 din.

Na dan radionice 2000 din

VARIJANTA br.2

Porodična kara 900 din

Dan uoči radionice (petak) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nedavni događaji