Noćna rođendanska avantura

Mada su rođendani u prirodi u organizaciji našeg studija već dovoljno jedinstveni na beogradskom tržištu, ova ponuda je za nivo originalnija, adrenalinski izraženija, i za decu doživljaj par ekselans.

Ovaj koncept neretko roditelji biraju sa namerom, ali je čest slučaj da je i prirodni izbor (za one koji nikako ne žele igraonice) za dečije rođendane koji se održavaju radnim danom, kada je kratka obdanica – zima, kraj jesni, početak proleća.

Gde se igramo?

Za razliku od dnevne potrage za zakopanim blagom ovde lokacija mora biti pažljivo odabrana. Da postavljena staza ima dovoljno mračnih delova ali i osvetljenih parkovskom/uličnom rasvetom, osim ako želja slavljenika nije upravo totalni mrak u nekoj gradskoj šumi.

Za razliku od dnevnih rođendana gde je prisustvo roditelja i više nego remetilački faktor, zbog specifičnih uslova ovde se morao napraviti kompromis, te je prisustvo roditelja ili bližih srodnika na distaci opravdano.

Dodatne informacije

Jedan broj noćnih rođendana je održan i na lokacijama koje su bile daleko više osvetljene nego što bi trebalo (parkovska/ulična rasveta) ali taj detalj nije preterano uticao na zanimljivost igre. Deci je dovoljno i samo to što se rođendan odigrava u krajnje neobičnim uslovima (mnogima je to prvi put da u to doba dana budu napolju u igri) da njihova mašta doživi eksploziju.

Ograničenje za uzrast ( 6+ kao i za sve rođendanske programe ) faktički ne postoji ali je akcenat na samostalnosti dece ovde još naglašeniji.

Deca dobijaju baterijske lampe i potraga za zakopanim blagom može da krene!

Primer jedne noćne rođendanske avanture pogledajte OVDE

Galerija