Zeleni Deda Mraz

Upravo usred šume, kako Zeleni Deda Mraz ume! Verovatno Vaša deca već imaju pregršt novogodišnjih fotografija kako primaju poklon od Deda Mraza u vrtiću, školi, tržnom centaru, vašoj firmi, restoranu, hotelu, kući ili stanu… koje ste obično čekali danima da Vam dostave.  Ali fotografiju sa Zelenim Deda Mrazom u sred šume, gde dete prima poklon ispred Deda Mrazovog šumskog bivka, i gde će zalepiti na već pripremljeno drveno postolje njihovu zajedničku mini instant (polaroid) fotografiju…. Verujem da nema niko.

Kako se igramo?

Deca kreću kreću u avanturu, prateći tragove korz šumu koje je „slučajno“ izgubio Zeleni Deda Mraz pri dolasku u Beograd. Poslednji trag ih dovodi do šumskog bivka Zelenog Deda Mraza, improvizovanog skolništa od palih stabala i granja u šumi Košutnjaka. Nakon euforičnog upoznavanja, i objašnjenja zašto je Deda Mraz zelen i zašto je u sred šume stacioniran (duboko emotivna ekološka priča), prelazimo na podelu poklona.

Pored analogne instant fotografije, dobićete i fotografije toka cele radionice, u elektronskom obliku od strane zvaničnog fotografa Multikreativnog Studija Zoran.

Dodatne informacije

Poklone dostavljate lično ili dostavom na moju kućnu adresu (dobićete je prilikom prijave) najkasnije do 20 h 30.12. ili na sat vremena pre početka radionice na početnoj tački iza restorana Golf. Molba da pokloni ne budu previše gabaritni zbog prenošenja istih do šume. Na poklonu obeležite ime i prezime deteta. Pri dostavi poklona potrebno je da se predhodno telefonski najavite.

PAŽNJA! Ako izaberete ovu drugu opciju, nemojte kasniti i podrazumeva se da poklon dostavite tako da vaše dete to ne sazna.

Deca kreću sa mojim saradnicima u potrgu sa Košutnjaka, konkretno, od zelene površine iza restorana „Golf“, povratak na isto mesto za 60 minuta.

Radionica je namenjena za decu 5+ (mogu učestvovati i mlađa deca koja su samostalna u smislu odvajanja od roditelja i naučena da kontrolišu svoje fiziološke potrebe).

P.S. U slučaju kiše, prostor namenjen za susret dece i Deda Mraza biće natkriven šatorskim krilima

Zeleni Deda Mraz može doći i na adresu Vaše firme / vrtića / škole i organizovati radionicu unutar ustanove u zatvorenom prostoru.

Galerija