Besplatne radionice u prirodi za vrtiće, osnovne škole i produžene boravke

Ponuda važi isključivo za vlasnike privatnih škola, vrtića, produženih boravaka, a za državne vaspitno-obrazovne ustanove, organizatori radionica su direktori, rukovodioci, razredne starešine i vaspitači

Roditelji koji žele da organizuju dečije rođendane ili radionice u prirodi preko pomenutih organizacija, koje radimo već godinama, o svemu se više mogu informisati OVDE

Ponuda

Nudimo vam besplatnu radioicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili produženog boravka.

Sledeća radionica, ako žeite je 50% od pune cene po važećem cenovniku MKS Zoran

Za treću plaćate 75% od pune cene

Ako ste zaintersovani za dužu saradnju cena od 50% ostaje kao i dogovor oko izbora radionica, dužine trajanja.

Ponuda važi za prepodnevne termine (i par termina popodne u okviru radne sedmice) i prosečan broj dece, na prostorima gradskih šuma ili velikih gradskih parkova. U pitanju je naša najpopularnija igra „Potraga za zakopanim blagom“ koja je osmišljena kao fuzija ekologije, hajkinga, orjentiringa, izviđaštva, opšte kulture, fizičke spretnosti… U ponudu ulazi i usluga fotografa kao i namensko blago. Program traje sat i po za školarace a sat vremena za predškolce.

Neka igra bude učenje, neka učenje bude igra

Za veći broj dece potrebno je angažovati (nije besplatan) dodatnog vodiča jer vaspitači/učitelji ne učestvuju u ovom programu. Oni prate decu sa udaljenosti odakle ih deca „ne mogu videti“, i tako ne utiču na igru. Ovo je jako bitan detalj, zato ga i naglašavamo.

Decu dovedete na dogovrenu lokaciju. Adekvatna obuća i garderoba za prirodu se podrazumeva. Preporuka je da deca ponesu mali rančić sa vodom i npr. kiflicom/grickalicama za mini odmor/obed u prirodi.

Suština ove priče je da mi vas darujemo besplatnom radionicom, a vi nama našu prezentaciju na vašim društvenim mrežama i u roditeljskoj vajber grupi kao najavu (šerovati link našeg sajta uz najavu) a po završetku link sa fotografijama – WeTransfer. Prosledićete nam kao dokaz ispunjenja ovog dela vaše obaveze u obliku snimka ekrana.

Mi ćemo vas dodatno častiti, prezentacijom održane radionice na našim društvenim mrežama. 

Više o ponudi za škole i vrtiće

potraga za blagom

Pročitajte našu blog priču „Potraga za zakopanim blagom kao Sveti gral dečije pedagogije“

Potraga za zakopanim blagom kao Sveti gral dečije pedagogije

Galerija