Besplatne radionice u prirodi za vrtiće, osnovne škole i produžene boravke

Ponuda važi isključivo za vlasnike privatnih škola, vrtića, produženih boravaka, a za državne vaspitno-obrazovne ustanove, organizatori radionica su direktori, rukovodioci, razredne starešine i vaspitači

Roditelji koji žele da organizuju dečije rođendane ili radionice u prirodi preko pomenutih organizacija, koje radimo već godinama, o svemu se više mogu informisati OVDE

Ponuda

Nudimo vam besplatnu radioicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili produženog boravka.

Sledeća radionica, ako žeite je 50% od pune cene po važećem cenovniku MKS Zoran

Za treću plaćate 75% od pune cene

Ako ste zaintersovani za dužu saradnju cena od 50% ostaje kao i dogovor oko izbora radionica, dužine trajanja.

Ponuda važi za prepodnevne termine (i par termina popodne u okviru radne sedmice) i prosečan broj dece, na prostorima gradskih šuma ili velikih gradskih parkova. U pitanju je naša najpopularnija igra „Potraga za zakopanim blagom“ koja je osmišljena kao fuzija ekologije, hajkinga, orjentiringa, izviđaštva, opšte kulture, fizičke spretnosti… U ponudu ulazi i usluga fotografa kao i namensko blago. Program traje sat i po za školarace a sat vremena za predškolce.

Neka igra bude učenje, neka učenje bude igra

Za veći broj dece potrebno je angažovati (nije besplatan) dodatnog vodiča jer vaspitači/učitelji ne učestvuju u ovom programu. Oni prate decu sa udaljenosti odakle ih deca „ne mogu videti“, i tako ne utiču na igru. Ovo je jako bitan detalj, zato ga i naglašavamo.

Decu dovedete na dogovrenu lokaciju. Adekvatna obuća i garderoba za prirodu se podrazumeva. Preporuka je da deca ponesu mali rančić sa vodom i npr. kiflicom/grickalicama za mini odmor/obed u prirodi.

Suština ove priče je da mi vas darujemo besplatnom radionicom, a vi nama našu prezentaciju na vašim društvenim mrežama i u roditeljskoj vajber grupi kao najavu (šerovati link našeg sajta uz najavu) a po završetku link sa fotografijama – WeTransfer. Prosledićete nam kao dokaz ispunjenja ovog dela vaše obaveze u obliku snimka ekrana.

Mi ćemo vas dodatno častiti, prezentacijom održane radionice na našim društvenim mrežama. 

Više o ponudi za škole i vrtiće

potraga za blagom

Pročitajte našu blog priču „Potraga za zakopanim blagom kao Sveti gral dečije pedagogije“

Potraga za zakopanim blagom kao Sveti gral dečije pedagogije

Galerija

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.