Događaj

Avala 2022. – Tradicionalni novogodišnji porodični uspon

Datum održavanja

03/01/2022

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Avala

Trajanje

180 minuta

Broj učesnika

/

Preporučeni uzrast

/

Prisustvo roditelja

da

Krećemo lagani uspon iz podnožja Avale (deca od 4 godine uspešno savladavaju) a u pauzama mini porodične i dečije igre, edukativne priče iz prirode itd. Oficijalni deo traje 120 minuta, a ostatak je druženje uz roštilj.

Hranu i piće svako nosi za sebe, s tim da ja nosim roštilj (rešetku) i ćumur, pa shodno tome poneste i nešto što bi mogli da spremite toplo – čitati vruće. Poneti hranu koja se lagano sprema na roštilju (kobsice, tanko belo mesto, povrće ili nešto slično tome). Jedan od roditelja, ili više njih, biće zamoljeni da se prihvate uloge roštiljdžija, ako bude dece bez pratnje roditelja.

Program traje tri sata, ali ovakva druženja obično potraju duže. 

Mislim da ne treba pominjati da oblačenje bude adekvatno vremenskim uslovima. Pretprošle zime smo ovaj mini uspon i roštilj odradili po kiši i snegu. Mnogi su odustali, ali ono malo nas što je ustrajalo u nameri, super se provelo.

Dozvoljeno i deci bez pratnje roditelja. Roditelji čija deca idu sama preuzimaju ih na vrhu Avale (parking) u 13h. Ako žele, mogu da nam se pridruže. Dobro su došli.

Preporuka roditeljima. Neko od vas može da se parkira na vrhu Avale pre porčetka događaja, i da se spusti na početnu tačku u Pinosavi peške (15-20 min). Po završetku mini izleta biće vam lakše da krenete odmah kolima sa vrha Avale, nego da morate da se pustite do podnožja.

P.S. i moj automobil će biti parkirana na vrhu

Uspon na Avalu sa čobanskim igrama

Porodiči zimski ručak-Uspon na Avalu 2017. god


Polazak u 10h iz podnožja Avale – skretanje za uspon ka Avali -Pinosava (pogledati fotografiju)

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Forest Escape

U pitanju  je igra memorije i orjentacije u prostoru, aktivnog karaktera, varijacija na temu escape room-a samo u šumi, a svoje uporište ima i u bajci o Ivici i Marici.

Pročitaj više...