Ovo je već osma godina kako organizujemo ovaj mini novogodišnji uspon na Avalu sa druženjem na vrhu. Krećemo lagani uspon iz podnožja Avale (deca od 4 godine uspešno ga savladavaju), a u pauzama kratke porodične/dečije igre, edukativne priče iz prirode i slično. Oficijalni deo traje do uspona na vrh, a ostatak vremena je druženje oko vatre i roštilja.

Hranu i piće svako nosi za sebe, s tim da ja nosim roštilj (rešetku), ćumur i pribor, pa shodno tome ponesite i nešto što bi mogli da spremite toplo – na žaru. Poneti hranu koja se brzo sprema na roštilju (fileti ribe, tanko belo/crveno meso, kobsice, viršle, povrće (vegani) ili nešto slično tome). Jedan od roditelja ili više njih, biće zamoljeni da se prihvate uloge roštiljdžija, ako bude dece bez pratnje roditelja.

Mislim da ne treba pominjati da oblačenje bude adekvatno vremenskim uslovima. Par ovih druženja smo već realizovali po snegu, kiši i vetru, tako da ne razmišljate o vremenskim uslovima. Mesto druženja smo natkrivali šatorskim krilima.

Dozvoljeno i deci bez pratnje roditelja. Roditelji čija deca idu sama preuzimaju ih na vrhu Avale (parking), a ako žele, mogu da nam se pridruže. Dobro su došli.

P.S. I moj automobil će biti parkiran na vrhu

Polazak u 10:30h iz podnožja Avale – skretanje za uspon ka Avali -Pinosava (pogledati fotografiju ispod)

Fotografije sa predhodnih radionica:

Avala 2022. – Tradicionalni novogodišnji porodični uspon

Uspon na Avalu sa čobanskim igrama

Porodiči zimski ručak-Uspon na Avalu 2017. god

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.

Na dan radionice porodična 2300din./pojedinačna 1300 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču