Događaj

Upravo usred šume, kako Zeleni Deda Mraz ume

Datum održavanja

31/12/2020

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Košutnjak

Trajanje

60 minuta

Broj učesnika

5+5+5

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

ne

Verovatno vaša deca već imaju pregršt novogodišnjih fotografija kako primaju poklon od Deda Mraza u vrtiću, školi, tržnom centaru, vašoj firmi, restoranu, hotelu, kući/stanu… koje ste obično čekali danima da vam dostave.

Ali fotografiju sa Zelenim Deda Mrazom u sred  šume, gde prima poklon ispred Deda Mrazovog bivka, i gde će zalepiti na već pripremljeni ram njihovu zajedničku mini instant (polaroid) fotografiju…. Verujem da nema niko.

PROGRAM RADIONICE:

Decu dovodite na Košutnjak iza restorana Golf. Na sredini zelene travnate površine nalazi se zidani roštilj/ložište gde će vas sačekati moji mlađani saradnici, Jovana i Danilo. Deca zajedno sa njima kreću u šumu (bez prisustva roditelja) da po skrivenim zlatnim tragovima nađu Zelenog Deda Mraza i njegov bivak, gde će biti upriličena mini radionica.

– iznalaženje zlatnih tragova u šumi koji decu dovode do Zelenog Deda Mraza i njegovog bivka

– razgovor sa Zelenim Deda Mrazom, a na koju drugu temu, nego novogodišnju ali ekološki obojenu

– fotografisanje deca sa Deda Mrazom mini instant fotoaparatom

– lepljenje dobijenih fotografija na već pripremljen ram

– podela poklona koje ste unapred dostavili (o tome više pri kraju teksta)

– povratak na početnu tačku sa sardnicima

– cela radionica će biti fotografisana i digitalnim fotoaparatom a mali deo istih će biti objavljene na fejs/instagram profilu MKS Zoran

– po objavljivanju fotografija zatražićete da vam dostavimo WeTransfer link sa svim fotografijama i naravno fotografijom vašeg deteta sa Zelenim Deda Mrazom

Poklone dostavljate lično ili dostavom na moju kućnu adresu (dobićete je prilikom prijave) najkasnije do 20 h 30.12. ili na sat vremena pre početka radionice na početnoj tački iza restorana Golf. Molba da pokloni ne budu previše gabaritni zbog prenošenja istih do šume. Na poklonu obeležite ime i prezime deteta i grupu. Pri dostavi poklona potrebno je da se predhodno telefonski najavite.
PAŽNJA! Ako izaberete ovu drugu opciju, nemojte kasniti i podrazumeva se da poklon dostavite tako da vaše dete to ne sazna.

PRVA GRUPA   Četvrtak 31.12. u 10h Košutnjak (zidani roštilj iza restorana Golf). Povratak na istu tačku za sat vremena.

DRUGA GRUPA  Četvrtak 31.12. u 12h Košutnjak (zidani roštilj iza restorana Golf). Povratak na istu tačku za sat vremena.

Radionica je namenjena za decu 5+ (mogu učestvovati i mlađa deca koja su samostalna u smislu odvajanja od roditelja i naučena da kontrolišu svoje fiziološke potrebe)

P.S. U slučaju kiše, prostor namenjen za susret dece i Deda Mraza biće natkriven šatorskim krilima

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (sreda) 1500 din.

Na dan radionice 1700 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Prinipa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

0628842560 Zoran

Podeli ovu priču

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nedavni događaji