FOTOGRAFIJE SA RADIONICE PREUZMITE SA LINKA- https://we.tl/t-5HuCC3ZsvA

Verovatno vaša deca već imaju pregršt novogodišnjih fotografija kako primaju poklon od Deda Mraza u vrtiću, školi, tržnom centru, vašoj firmi, restoranu, hotelu, kući ili stanu… koje ste obično čekali danima da vam dostave.

Ali fotografiju sa Zelenim Deda Mrazom u sred šume ispred njegovog bivka, verujem da nema niko… Deca će njihovu zajedničku mini instant (polaroid) fotografiju zalepiti na već pripremljeno postolje iz šume, a dobićete i set fotografija u elektronskom obliku.

Fotografije sa Zelenim Deda Mrazom možete pogledati klikom na: album 2021. godine & album 2020. godina

PROGRAM RADIONICE “Upravo usred šume, kako Zeleni Deda Mraz ume”:

Decu dovodite na Košutnjak iza restorana Golf. Na sredini zelene travnate površine nalazi se zidani roštilj/ložište gde će vas sačekati moji mlađani saradnici, Jovana i Danilo.

Deca zajedno sa njima kreću u šumu (bez prisustva roditelja) da po skrivenim zlatnim tragovima nađu Zelenog Deda Mraza i njegov bivak, gde će biti upriličena mini radionica. Povratak na isto mesto za sat vremena.

Zbog uklapanja termina krećemo na vreme, molimo vas bez kašnjenja.

– praćenje zlatnih tragova u šumi koji decu dovode do Zelenog Deda Mraza i njegovog bivka

– razgovor sa Zelenim Deda Mrazom, a na koju drugu temu, nego novogodišnju ali ekološki obojenu

– fotografisanje deca sa Deda Mrazom mini instant fotoaparatom

– lepljenje dobijenih fotografija na već pripremljeno postolje

– podela poklona koje ste unapred dostavili (o tome više pri kraju teksta)

– povratak na početnu tačku sa sardnicima

– cela radionica će biti fotografisana i digitalnim fotoaparatom a mali deo istih će biti objavljen na Facebook/Instagram profilu Multikreativnog Studija Zoran (u opisu albuma na Facebook stranici biće objavljen link WeTransfer-a sa svim fotografijama radionice)

Poklone dostavljate lično na adresu našeg studija, u ulici Gavrila Principa 29. zaključno sa 30. decembrom. Period za dostavu je svaki radni dan od 9:30h do 14:30h, pri dostavi poklona potrebno je da se predhodno telefonski najavite ( 0628276626 Jovana).

Molba da pokloni ne budu previše gabaritni zbog prenošenja istih do šume. Poklone obaveznio dobro upakovati da se ne bi otvorili prilikom transporta. Na poklonu čvrsto zalepite cedulju sa imenom i prezimenom deteta, brojem grupe, Vašim imenom i brojem telefona.

Prva grupa – termin od 11:00h do 12:00h (31. decembar)
Drupa grupa – termin od 13:00h do 14:00h (31. decembar)

Prilikom prijave obavezno naglasite za koju grupu prijavljujete dete. Uplatu izvršiti u roku od 24h, u suprotnom smatraćemo da rezervacija nije validna.

Radionica je namenjena za decu 5+ (mogu učestvovati i mlađa deca koja su samostalna u smislu odvajanja od roditelja i naučena da kontrolišu svoje fiziološke potrebe).

P.S. U slučaju kiše, prostor namenjen za susret dece i Deda Mraza biće natkriven šatorskim krilima

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1400 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak 30. decembar) 1700 din.

Na dan radionice 2000 dinara

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Pored ovakog programa u šumi, Zeleni Deda Mraz može doći i na vašu adresu.

Podeli ovu priču