Događaj

Tražimo izgubljene poklone Božić Bate

Datum održavanja

07/01/2023

Vreme održavanja

12:00

Mesto održavanja

Savski kej (Gusar)

Trajanje

70 minuta

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Božić Bata je za Badnje veče bio prezauzet deleći poklone deci, a ko toliko vredeno radi, neki put mu se i potkrade greška.

Dok je prelazio reku, na Savskom keju, izgubio je deo poklona. Javio nam je da on strašno žuri, jer putuje dalje, da poklone nađemo i podelimo deci koja vole da borave u prirodi. Da bi našli poklone, moramo pratiti tragove slame koju je zajedno izgubio sa poklonima.

Slama je nerazdvojivi deo ovog praznika. Paljenjem svakog nađenog snopića slame, rasplamsavamo i božićnu magiju koji nas nepogrešivo vodi tamo gde nam srce stremi.

Deca koja više vole da budu na otvorenom, u prirodi, nego u četiri zida, neka dođu da poklone pronađemo i podelimo.

Pokloni će biti prikladni ovoj avanturi, gde je akcenat na ideji, a ne na materijalnoj vrednosti istih. Ovde je glavni poklon vetar u kosi, Sunce u očima, miris zemlje i druženje dece.

Plod oraha je tradicionalno povezan sa božićnim praznicima, u tom duhu biće organizovano nekoliko zaboravljenih čobanskih igara u okviru ove radionice.

Ukoliko bude loše vreme, adekvatna obuća i garderoba, jer se radionica neće odlagati, to jest, ovako tematski koncipirana i ne može. U slučaju odustajanja, za potrebe organizacionih troškova zadržava se 50% od uplaćenog iznosa.

Petak 7. januar u 12h – početna tačka zelena poljana ispred bara Gusar na Savskom keju (Pogledati fotografiju)

Povratak na isto mesto za sat vremena.

Savski kej

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.