Događaj

Tražimo izgubljene poklone Božić Bate

Datum održavanja

07/01/2023

Vreme održavanja

12:00

Mesto održavanja

Savski kej (Gusar)

Trajanje

70 minuta

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Božić Bata je za Badnje veče bio prezauzet deleći poklone deci, a ko toliko vredeno radi, neki put mu se i potkrade greška.

Dok je prelazio reku, na Savskom keju, izgubio je deo poklona. Javio nam je da on strašno žuri, jer putuje dalje, da poklone nađemo i podelimo deci koja vole da borave u prirodi. Da bi našli poklone, moramo pratiti tragove slame koju je zajedno izgubio sa poklonima.

Slama je nerazdvojivi deo ovog praznika. Paljenjem svakog nađenog snopića slame, rasplamsavamo i božićnu magiju koji nas nepogrešivo vodi tamo gde nam srce stremi.

Deca koja više vole da budu na otvorenom, u prirodi, nego u četiri zida, neka dođu da poklone pronađemo i podelimo.

Pokloni će biti prikladni ovoj avanturi, gde je akcenat na ideji, a ne na materijalnoj vrednosti istih. Ovde je glavni poklon vetar u kosi, Sunce u očima, miris zemlje i druženje dece.

Plod oraha je tradicionalno povezan sa božićnim praznicima, u tom duhu biće organizovano nekoliko zaboravljenih čobanskih igara u okviru ove radionice.

Ukoliko bude loše vreme, adekvatna obuća i garderoba, jer se radionica neće odlagati, to jest, ovako tematski koncipirana i ne može. U slučaju odustajanja, za potrebe organizacionih troškova zadržava se 50% od uplaćenog iznosa.

Petak 7. januar u 12h – početna tačka zelena poljana ispred bara Gusar na Savskom keju (Pogledati fotografiju)

Povratak na isto mesto za sat vremena.

Savski kej

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Vikinzi – Dugi brodovi

Put nas vodi nas na sever Evrope, među nenadmašne moreplovce, Vikinge. Ko su bili Vikinzi, pričećemo u uvodnom delu radionice. Pozabavićemo se njihovom kulturom, religijom, načinom života, hranom, pićem, odećom,

Pročitaj više...
Radionice
Zoran Raković

Altamira kroz dečiju vizuru

Verovatno svima nama prva pomisao na pećinsko slikarstvo je u stvari pomisao na Altamiru. Nije ni čudo što je pronalazač istih umro sa sramnim belegom prevaranta koji je oslikao pećinu,

Pročitaj više...
Radionice
Zoran Raković

Mehaničke igračke

Mehaničke igračke koje pravimo otkrivaju detetu osnovne zakone mehanike, razvijaju i postiču kreativnost dok deca stiču nove veštine. Sam naziv radionice, i propratna slika, dovoljno govore da nije potrebno ništa

Pročitaj više...