Na samo 45 minuta vožnje od centra Beograda nalazi se pravi raj za ljubitelje prirode, Bojčinska šuma. Izlet započinjemo laganim hajkingom kroz Bojčinsku šumu. Sama šetnja oplemenjena je jednom centralnom a zanimljivom saznajnom igrom. Deca i roditelji će imati zadatak da u šetnji kroz šumu, na osnovu dobijene odštampane palete boja, nađu prirodne pandame koje će i poneti sa sobom.

Na krajnjoj tački pauza za mini odmor i obrok. Nakon toga sumiranje rezultata potrage. Najuspešnijoj porodici sledi tradicionalna nagrada. Pri povratku ka početnoj tački, ako dozvoli vreme, porodični land art.

Podrazumeva se da prilikom hajkinga proširujemo dečija saznanja iz prirode, u zavisnosti od nalaza na terenu. Bojčinska šuma je bogata i biljnim i životinjskim svetom.

Igra razvija dečiju pažnju i lepu komunikaciju sa prirodom. O dobiti prepoznavanja finih nijansi boja mislim da ne treba ni naglašavati, kao i o boravku u prirodi u porodičnom krugu.

Obavezna adekvatna obuća i garderoba, u skladu sa vremenskim uslovima.

Nalazimo se u subotu 12. novembra 10:00h. Bojčinskoj šumi kod etno restorana „Bojčinska koleba“. Povratak na isto mesto oko 12:00h. Poneti ranac sa vodom i užinom. Možete doći i autobusom, linija 605.

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2400 din. porodična karta/pojedinačna 1200 din.


Dan uoči radionice (petak) porodična 2700 din./pojedinačna 1500 din.


Na dan radionice porodična 3000 din./pojedinačna 1800 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnic na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču