Događaj

Bojčinska šuma – mini izlet

Datum održavanja

11/11/2018

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Bojčinska šuma

Trajanje

120 minuta

Broj učesnika

/

Preporučeni uzrast

/

Prisustvo roditelja

da

Lagani hajking kroz Bojčinsku šumu oplemenjen je jednom jednostavnom a zanimljivom saznajnom igrom. Deca & roditelji će imati zadatak da u šetnji kroz šumu, na osnovu dobijene odštampane palete boja, nađu prirodne pandame koje će i poneti sa sobom. Na krajnjoj tački pauza za obrok, sumiranje rezultata potrage, odmor… Najuspešnijoj porodici, NAGRADA  Povratak ka početnoj tački. Ako budemo imali vremena, porodični land art u mini pauzi.

Igra razvija dečiju pažnju i lepu komunikaciju sa prirodom. O dobiti prepoznavanja finih nijansi boja mislim da ne treba ni naglašavati kao i o boravku u prirodi u porodičnom krugu.

OBAVEZNO PONETI NEKU PLASTIČNU KUTIJU SA POKLOPCEM ZA NALAZE –može i kartonska i naravno obična kesa

Nedelja 11.11. u 10 h u Bojčinskoj šumi kod etno restorana „Bojčinska koleba“. Povratak na isto mesto oko 13h. Poneti ranac sa vodom i užinom. Možete doći i autobusom, linija 605.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

1000 din – porodična karta zaključno sa petkom 9.11.

1500 din porodična karta zaključno sa subotom 10.11.

600 din pojedinačna karta

Na licu mesta duplo skuplje

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Zoran 0628842560

P.S. Prijavite se na mailing listu “MKS Zoran” kako bi direkno dobijali obaveštenja o novim radionicama http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/prijava-na-mailing-listu

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Forest Escape

U pitanju  je igra memorije i orjentacije u prostoru, aktivnog karaktera, varijacija na temu escape room-a samo u šumi, a svoje uporište ima i u bajci o Ivici i Marici.

Pročitaj više...