Događaj

Edukativni uspon na Avalu

Datum održavanja

13/09/2020

Vreme održavanja

09:00

Mesto održavanja

Avala – Pinosava

Trajanje

120 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Od svih gostujućih predavača na radionicama MKSZ, Uroš je nesumnjivo dečija zvezda No.1. Doista, deo te slave duguje svom hobiju (egzotične životinje), koji je deci beskrajno zanimljiv, ali da poseduje harizmu za decu, videlo se od prve radionice.

Po ko zna koji put idemo sa Urošem na teren, preciznije na Avalu u potragu prvenstveno za insektima, ali nećemo zaobići svakako ni pauke kao i ostale predstavnike paukolikih zglavkara, crve, vodozemce i reptile, to jest, ceo Urošev svet.

Lagani edukativni uspon kreće od podnožja pa sve do vrha. Ova radionica nije poseta nekom gradskom terarijumu, već se moramo potruditi da bi videli bilo kog malog stanovnika ove planine. Osim onih opštepoznatih, za mene je nesumnjiva zvezda programa evropska škorpija (bezopasna). U ovom periodu su bogomoljke u svom ljubavnom zanosu, manje oprezne, pa se i njima nadamo. Podrazumeva se da je i naš najveći tvrdokrilac, jelenak, jedan od ciljeva ove mini ekspedicije.

U Srbiji  živi oko 40.000 vrsta insekata, tako da je realno da ćemo nešto naći 

 Svakako ćemo se i kreativno izraziti u prirodi.

Nedelja 13.09. u 9 h. Polazimo od Pinosave (skretanje za Avalu – park sa klupama). Roditelji čekaju decu na vrhu Avale. Nalazimo se u 11h, ili nešto kasnije, kod drvene crkve na vrhu Avale.

Poneti rančić sa užinom i vodom.

Kako je bilo prošli put pogledajte ovde

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (subota) 1200 din.

Na dan radionice 1400 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Forest Escape

U pitanju  je igra memorije i orjentacije u prostoru, aktivnog karaktera, varijacija na temu escape room-a samo u šumi, a svoje uporište ima i u bajci o Ivici i Marici.

Pročitaj više...