Ovo je tek peta radionica kojoj će moći da se pridruži i veći broj Novosađana. Radonica “Fruška gora” je zamišljena kao kreativni izlet, nadogradnja klasičnog hajkinga čime on dobija na kvalitetu i zanimljivosti. U ovakvim radionicama porodične veze se još više produbljuju, a svi mi smo sve bliže našem iskonskom polazištu a mnogima i ishodištu – prirodi.

Roditelji i deca će tražiti tokom izleta i najveće primerke, većinom, flore Fruške gore, to jest, pojedinih njenih delova kao npr: najveći list, naveća šišarka, najduže pero ptice itd. Svaka porodica dobija po jedan merni instrument – metar i listu pojmova koje treba pronaći. Tražene pojmove fotografisati prilikom merenja (u kadru metar obavezno).

U pauzama, par kratkih porodičnih takmičarskih igara.

Za najuspešnije simbolična nagrada.

Subota 15. april u 11:00h “Fruška gora – porodična radionica”, Iriški venac pored restorana Arena. Poneti po nahođenju nešto za užinu i vodu za decu i vas. Pauza za užinu će biti negde na polavini radionice.

Povratak na isto mesto oko 13:30h, sabiranje rezultata i proglašavanje pobednika. Tu je i krajnje zanimljiv restoran „Arena“ barem za one koji su ovde po prvi put i koji ne bi trebali zaobići. A zašto, evo jednog dela jelovnika: vinogradarski puževi a la mod, žablji bataci a la mod, srneći gulaš sa testeninom, srneći stejk, salata od gljiva…

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2400 din. porodična karta/pojedinačna 1200 din.


Dan uoči radionice (petak) porodična 2700 din./pojedinačna 1500 din.


Na dan radionice porodična 3000 din./pojedinačna 1800 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS-om
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču