♦ Svaka poradica je nezavisna celina u ovoj igri. Vaš socijalni kontakt sa ostalim porodicama će biti onakav kakvim ga vi sami odredite.

Jezero je veštačko, zemljana brana, površine oko sedam hektara, na nekih trideset kilometara od centra Beograda – pola sata vožnje kolima.

Da vam ne bih prepisivao podateke sa neta, koje i sami možete pronaći, rećiću vam svoje impresije od prošle godine. Jezerska voda je relativno čista, jer nigde u blizini nema zagađivača. Po rečima jednog meštanina, može čak i  da se pije, ali je utisak priobalja, ne baš na nivou. Da ne krivim samo korisnike jezera (ribolovci, kupači…), na ovoliku površinu, samo jedan kontejner. Premalo. Jedna strana jezera obrasla šumom, sa par izvora, po meni daleko lepša.

Nalazimo se u nedelju 23.08. u 9 h ispred Kajak kluba „Barajevo“ – Etno kluba „Duboki potok“.

Krećemo u laganu šetnju oko jezera. Klasičan hajking nadogradićemo porodičnom igrom „Uhvati boje prirode“. Svaka porodica dobija kutiju i papir sa paletom boja. Zadatak je naći u prirodi pandan svakoj boji prikazanoj na paleti. Uzorak istih staviti u kutiju. Na kraju rute prebrojavanje, proglašavamo pobednika, dodeljujemo tradicionlnu nagradu.

U jednoj od pauza takmičarska igra povezana sa vodom, drvetom, kanapom i kamenom.

Povratak na polaznu tačku, na šljunkovitu plažu, za nekih dva, dva i po sata i…. kupanje/sunčanje 

Tu je i restoran Kajak kluba „Bajarevo“ ali ovaj put nema organizovanog zajedničkog ručka.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1500 din. porodična karta/pojedinačna 800 din.

Dan uoči radionice (subota) porodična 1800 din./pojedinačna 900 din.

Na dan radionice porodična 2000 din./pojedinačna 1000 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču