Događaj

Kosmaj zove!

Datum održavanja

Vreme održavanja

Mesto održavanja

Trajanje

Broj učesnika

Preporučeni uzrast

Prisustvo roditelja

deca, hiking, hajking, pešačenje, hodanje uzbrdo, dečije kreativne radionice, radionice u prirodi

Za početak da razrešimo roditeljske nedoumice, gde su oni u ovoj priči. Decu dovozite do parkinga Manastira Tresije, a zatim ih peške dovedete iznad manastira do česme, gde je polazna tačka (pogledati fotografiju).

manastir tresije

Vaše je da sačekate kolima decu za dva sata na prevoju blizu vrha (raskrsnica puteva) gde će te ih preuzeti (pogledati fotku).

Dok čekate iskoristite vreme za pešačenje u prirodi ili posetu nekom od obližnjih restorana. Blaga sugestija. Završetak radionice ne podrazumeva i kraj vašeg porodičnog druženja na planini Kosmaj.

A sad o radionici.

Ovo će biti klasičan hajking. Pešačenje preliveno pričama iz prirode inspirisanih onim što nađemo/vidimo u prirodi. Predviđene su tri pauze. Dve kraće i jedna malo duža za užinu. Ako tempo grupe (ili grupa) bude zadovoljavajući, možda organizujemo i neku igru.

Što se tiče težine uspona, dovoljan vam je podatak da smo ovakve „uspone“ na Kosmaju radili i sa vrtićima. Ono što uvek naglašavamo, vi, roditelji najbolje poznajete svoju decu i njihove mogućnosti. Stazu normalinim hodom odrastao ćovek može da pređe za oko 40/50 min. Verujem da je 120 min. sasvim dovoljno i deci koja su stariosti 6+.

Za svaku sigurnost, prilikom našeg preuzimanja dece, daćete mi papir/cedulju sa vašim imenom i prezimenom te brojem telefona. Podrazumeva se ime i prezime deteta.

Deca neka ponesu manji ranac a u njemu užinu, vodu, maramice…. Slojevito oblačenje, adekvatna obuća.. Ne utopljavajte decu mnogo. Brzo če im biti vrućina. Sveto parvilo kada je su u pitanju fizičke aktivnosti na otvorenom hladnijim danima i oblačenje… Kada izađete iz stana ne sme vam biti hladno ali ne i toplo.

Znam da ne volite da ovo čitate, ali molim vas nemojte kasniti da ne bi cela grupa čekala vas, kao i prilikom preuzimanja dece. Mi već imamo zakazane sledeće aktivnoasti za taj dan. Hvala na razumevanju.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (subota) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G.Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.