Radionica je tako koncipirana da neće biti kontakta između učesnika.

Ova dobitna kombinacija aktivnosti u prirodi, hajking i lend art, već je mnogo puta bila na programu MKS Zoran, i nikada nije izneverila očekivanja. Biće pridodata i jedna šumska igra.

Spuštamo se do dela Lipovičke šume nazvan “Dugi rt”, inače zaštićeno prirodno dobro, gde protiče omanji potok. Tu će biti pauza, koja se može iskoristiti za užinu.

Ostatak vremena jednostavno ćemo uživati u šetnji kroz Lipovičku šumu, istraživanju flore i faune. Za razliku od svih beogradskih gradskih šuma i popularnih izletišta u blizini grada, Lipovička šuma još liči na šumu. Koliko god ova rečenica zvučala, najblaže rečeno smešno, uverićete se u to, ako nam se pridružujete prvi put.

Land art je na programu pri povratku.

Nedelja 21.03. u 10h. Kola parkirajte kod okretnice busa 511  ili kafane “Lipovačka noć”. Odatle, povedite peške dete/cu trotoarom, pa pređite put i skrenite na stazicu (postoji/ili je postojala informativna tabla) i posle nekih 50 m dolazite na trim stazu i lokaciju obeleženu na mapi/fotografiji.

Povratak na isto mesto za dva sata u 12h. Ako ne učestvujete u radionici, mada je dozvoljeno učešće roditelja, molba da ne kasnite pri preuzimanju dece. Adekvatana obuća, ranačić sa hranom i vodom.

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po učesniku radionice (ista je cena za decu i odrasle)

1200 din. dan u oči radionice (subota)

1500 din. na dan radionice

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Radionica će možda biti iskorišćena za snimanje edukativnih lekcija za inostrano tržište

Podeli ovu priču