♦ Svaka poradica je nezavisna celina u ovoj radionici. Vaš socijalni kontakt sa ostalim porodicama će biti onakav kakvim ga vi sami odredite.

Uslov svih uslova, kada su u pitanje gljive… kiša. Za nastupajuću sedmicu najavljen kišni period, te otuda i najava ove radionica za vikend.

Verijem da većina vas zna da su gljive zasebno carstvo, ne pripadaju ni biljkama ni životinjama, mada su genetski sličnije životinjama. Kada to imamo u vidu onda gastronomski naziv za iste, „šumsko meso“, i više nego dobro im pristaje.

Radionicu će voditi Nebojša Kandić, veliki zaljubljenik u prirodu i ekologiju. Član „Mikološkog drustva Srbije“  od 2004. i član „Planinarskog drustva Radnicki“ od 2002. Sebe smatra učenikom prirode i prirodnih zakona gde na prvom mestu pažnju usmerava na poštovanje postojecih vrednosti koje je priroda uspostavila i veze sa nama koje su skrivene u svim blagodatima i opasnostima koje priroda nosi… utkane u sten, drvo , biljku, gljivu, životinju.

Kao i uvek, na jednoj pauzi, kretivna radionica ili igra za celu porodicu.

Poneti korpicu, nožić i pvc rukavice za jednokratnu upotrebu. Adekvatana obuća i garderoba.

Nedelja 04.10.u 9h kod etno restorana „Bojčinska koleba“. Povratak na isto mesto oko 12h

Kako je bilo ove godine u junu, pogledajte ovde Gljivarska radionica sa Draganom Bokan

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1500 din porodična karta/pojedinačna 800 din.

Dan uoči radionice (subota) 1800 din.

Na dan radionice 2000 din

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Podeli ovu priču