Događaj

Porodična gljivarska radionica

Datum održavanja

04/10/2020

Vreme održavanja

09:00

Mesto održavanja

Bojčinsak šuma – kod etno restorana „Bojčinska koleba“

Trajanje

180 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

♦ Svaka poradica je nezavisna celina u ovoj radionici. Vaš socijalni kontakt sa ostalim porodicama će biti onakav kakvim ga vi sami odredite.

Uslov svih uslova, kada su u pitanje gljive… kiša. Za nastupajuću sedmicu najavljen kišni period, te otuda i najava ove radionica za vikend.

Verijem da većina vas zna da su gljive zasebno carstvo, ne pripadaju ni biljkama ni životinjama, mada su genetski sličnije životinjama. Kada to imamo u vidu onda gastronomski naziv za iste, „šumsko meso“, i više nego dobro im pristaje.

Radionicu će voditi Nebojša Kandić, veliki zaljubljenik u prirodu i ekologiju. Član „Mikološkog drustva Srbije“  od 2004. i član „Planinarskog drustva Radnicki“ od 2002. Sebe smatra učenikom prirode i prirodnih zakona gde na prvom mestu pažnju usmerava na poštovanje postojecih vrednosti koje je priroda uspostavila i veze sa nama koje su skrivene u svim blagodatima i opasnostima koje priroda nosi… utkane u sten, drvo , biljku, gljivu, životinju.

Kao i uvek, na jednoj pauzi, kretivna radionica ili igra za celu porodicu.

Poneti korpicu, nožić i pvc rukavice za jednokratnu upotrebu. Adekvatana obuća i garderoba.

Nedelja 04.10.u 9h kod etno restorana „Bojčinska koleba“. Povratak na isto mesto oko 12h

Kako je bilo ove godine u junu, pogledajte ovde Gljivarska radionica sa Draganom Bokan

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1500 din porodična karta/pojedinačna 800 din.

Dan uoči radionice (subota) 1800 din.

Na dan radionice 2000 din

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.