Događaj

Porodični foto safari – Ada Safari

Datum održavanja

15/02/2020

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Ada Safari

Trajanje

120 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

U pitanju je scavenger hunt, ali jedna njegova varijacija gde “ulovljeni trofeji” moraju biti fotografisani kao dokaz. Obavezno ponesite mobilni ili fotoaparat. Dobićete slikovnu listu žive i nežive prirode Ade Safari.

Cilj je imati što više foto pogodaka. Način bodovanja. Neživa priroda 1 poen, biljke (i gljive) 2 poena, životinje 4 poena. Na pauzi na pola puta organizujemo porodičnu igru (pauza za vodu –užinu), a pred kraj radionice posvećujemo se prebrojavanju “lovine”.

Najboljem porodičnom foto timu sledi nagrada.

Nedelja 15.03 u 10h Ada Safari. Polazimo sa parkinga restorana „Opušteno“. Povratak na isto mesto u 12h.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1200 din. porodična karta/pojedinačna 700 din.

Dan uoči radionice (subota) porodična 1500 din./pojedinačna 800 din.

Na dan radionice porodična 1800 din./pojedinačna 1000 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

P.S. Bake, strine, ujne, deke, tetke, sinovci… nisu deo porodice 

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.