Događaj

Porodični foto safari – Zvezdarska šuma

Datum održavanja

15/02/2023

Vreme održavanja

12:00

Mesto održavanja

Zvezdarska šuma

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

U pitanju je scavenger hunt, kreativna radionica u prirodi, ali jedna njegova varijacija gde “ulovljeni trofeji” moraju biti fotografisani kao dokaz. Obavezno ponesite mobilni ili fotoaparat. Dobićete slikovnu listu žive i nežive prirode Zvezdarske šume.

Cilj je imati što više foto pogodaka. Na pauzi na pola puta organizujemo porodičnu igru, a pred kraj radionice posvećujemo se prebrojavanju “lovine”.

Najboljem porodičnom foto timu sledi tradicionalna nagrada.

Radionicu će voditi Zoran ili Jovana i Danilo.

Početna tačka u 12:00h zelena površina ispred Šumskog bara, na vrhu Zvezdarske šume.

Pogledajte fotografije sa predhodnih radionica sa sličnom tematikom: Kosmaj, Stepin lug.

Kao i video sa porodičnih radionica: Porodični uspona na Kosmaj – avgust 2022. godine, Porodični uspon na Kosmaj – Potraga za stanovnicima šume.

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.

Na dan radionice porodična 2500din./pojedinačna 1500 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.