Događaj

Potraga za blagom – Novi Sad

Datum održavanja

22/10/2023

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Novi Sad – Kamenički park

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

40

Preporučeni uzrast

5-14

Prisustvo roditelja

ne

Budući da je potraga za blagom osnovni program Multikreativnog Studija Zoran kada su u pitanju rođendani na otvorenom, nije tako često u ponudi kao klasična dečija radionica u prirodi. Ovo je posebna prilika za sve Novosađane koji se nisu još oprobali u ovoj avanturi.

Svetski mega popularnu igru “Potraga za blagom” uistinu nije potrebno posebno predstavljati. Ona je u našoj izvedbi samo oplemenjena duhom ekologije i začinjena znanjem iz prirode.

Više o organizaciji dečijih rođendana i programu potraga za blagom pročitajte OVDE

Deca veruju da se na ovakvom programu samo dobro zabavljaju, i ne pretpostavljaju da im je u program igre ubačen opasan virus – virus znanja. Na radionici tokom programa učimo o ekologiji, prirodi, aktuelnim biljkama, insketima, pticama…

“Neka igra bude učenje, neka učenje bude igra” – Zoran Raković

Radionica je namenjena za decu uzrasta od 5 do 14 godina. U slučaju većeg broja prijavljenih deca će biti podeljena po uzrastu u dve grupe. Nivo zahtevnosti samih zadataka na radionici se usklađuje sa godištem dece.

Nalazimo se u nedelju 22. oktobra u 10:00h na dečijem igrališutu u Kameničkom parku. VIDI NA MAPI

Povratak za sat i po vremena na isto mesto.

Radionicu vode Zoran i Danilo.

Pogledajte atmosferu sa prošle radionice OVDE

Fotografije sa ove radionice na linku: https://we.tl/t-rsojYJi5wb

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Prijave na dan uoči radionice 1300 din.

Na dan radionice 1600 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.