Događaj

Potraga za blagom – Novi Sad

Datum održavanja

19/03/2023

Vreme održavanja

13:00

Mesto održavanja

Novi Sad – Kamenički park

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

40

Preporučeni uzrast

5+

Prisustvo roditelja

ne

Prvi put u vašem gradu sa našim najatraktivnijim programom za decu “Potraga za blagom”. Budući da je potraga za blagom osnovni program Multikreativnog Studija Zoran kada su u pitanju rođendani na otvorenom, nije tako često u ponudi kao klasična dečija radionica u prirodi. Ovo je prilika za sve one koji se nisu još oprobali u ovoj avanturi.

Svetski mega popularnu igru “Potraga za blagom” uistinu nije potrebno posebno predstavljati. Ona je u našoj izvedbi samo oplemenjena duhom ekologije i začinjena znanjem iz prirode.

Više o organizaciji dečijih rođendana i programu potraga za blagom pročitajte OVDE

Deca veruju da se na ovakvom programu samo dobro zabavljaju, i ne pretpostavljaju da im je u program igre ubačen opasan virus – virus znanja. Na radionici tokom programa učimo o ekologiji, prirodi, aktuelnim biljkama, insketima, pticama…

“Neka igra bude učenje, neka učenje bude igra” – Zoran Raković

Radionica je namenjena za decu uzrasta od 5 do 14 godina. Deca će biti podeljena po uzrastu u dve grupe, nivo zahtevnosti samih zadataka na radionici se usklađuje sa godištem dece.

Nalazimo se u nedelju 19. marta u 13:00h na dečijem igrališutu u Kameničkom parku. VIDI NA MAPI

Povratak za sat i po vremena na isto mesto.

Radionicu vode Zoran i Danilo.Profesionalne fotografije sa radionice dobićete u elektronskom obliku.

Na našoj Facebook stranici, za par dana biće objavljen album sa većinom fotografija. Ukoliko želite da preuzmete fotografije sa radinice u najboljoj rezoluciji, ispod ovog teksta biće postavljen We Transfer link u ponedeljak uveče 20. marta. Putem linka možete preuzeti sve fotografije u roku od 7 dana.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Katana – samurajski mač

Disciplina, čast i poštovanje kodeksa – to su reči kojim bi opisali kulturu “zemlje izlazećeg Sunca”, a neustrašivi japanski ratnici ponikli su na ovim principima. Sama reč samuraj znači “onaj

Pročitaj više...
Igre bez granica
Radionice
Zoran Raković

Porodične igre bez granica

Ovo će biti porodično druženje prožeto sa svim mogućom i nemogućim aktivnostima sa proteklih radionica. Biće tu pravih sportskih aktivnosti, smešno-neozbiljnih igara, ozbiljnog kviza znanja, raznih potraga, delova gde će

Pročitaj više...