Budući da je potraga za blagom osnovni program Multikreativnog Studija Zoran kada su u pitanju rođendani na otvorenom, nije tako često u ponudi kao klasična dečija radionica u prirodi. Ovo je posebna prilika za sve Novosađane koji se nisu još oprobali u ovoj avanturi.

Svetski mega popularnu igru “Potraga za blagom” uistinu nije potrebno posebno predstavljati. Ona je u našoj izvedbi samo oplemenjena duhom ekologije i začinjena znanjem iz prirode.

Više o organizaciji dečijih rođendana i programu potraga za blagom pročitajte OVDE

Deca veruju da se na ovakvom programu samo dobro zabavljaju, i ne pretpostavljaju da im je u program igre ubačen opasan virus – virus znanja. Na radionici tokom programa učimo o ekologiji, prirodi, aktuelnim biljkama, insketima, pticama…

“Neka igra bude učenje, neka učenje bude igra” – Zoran Raković

Radionica je namenjena za decu uzrasta od 5 do 14 godina. U slučaju većeg broja prijavljenih deca će biti podeljena po uzrastu u dve grupe. Nivo zahtevnosti samih zadataka na radionici se usklađuje sa godištem dece.

Nalazimo se u nedelju 22. oktobra u 10:00h na dečijem igrališutu u Kameničkom parku. VIDI NA MAPI

Povratak za sat i po vremena na isto mesto.

Radionicu vode Zoran i Danilo.

Pogledajte atmosferu sa prošle radionice OVDE

Fotografije sa ove radionice na linku: https://we.tl/t-rsojYJi5wb

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Prijave na dan uoči radionice 1300 din.

Na dan radionice 1600 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču