Događaj

Samoniklo jestivo & lekovito bilje i gljive

Datum održavanja

25/11/2023

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Stepin lug

Trajanje

3h

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

Ne očekujte da ćete za par sati naučiti mnogo toga na ovu preopširnu temu, već je ova radionica više zamišljena kao svojevrsna inicijacija u svet samoniklih biljki i svet gljiva.

Mislim da je nepotrebno naglasiti da će deo radionice biti posvećeni porodičnim igrama i zanimljivim zadacima.

Poneti vodu i nešto za užinu. Adekvatna garderoba. Dugi rukavi i nogavice, kapa. Po mogućstvu korpice ili platnene torbice. Biljke i gljive se ne stavljaju u plastične kese. Kopriva se bere u rukavicama.

Pogledajte video sa jedne ovakve gljivarske radionice

Specijalni gost, član Mikološkog društva i poznavalac samoniklog jestivog i lekovitog bilja, prirode uopšteno – Nemanja Potrebić

Subota 25. novembar u 10:00h
Početna tačka OVDE

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din porodična karta/pojedinačna 1000 din.

Dan uoči radionice 2300 din.

Na dan radionice 2600 din

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS-om
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.