Događaj

Uspon na Avalu sa čobanskim igrama

Datum održavanja

21/02/2021

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Polazimo od Pinosave (skretanje za Avalu – park sa klupama).

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Jedna od glavnih metoda MKSZ –a kada su u pitanju pešačke ture, planinarenje i sl. je ta da se ta aktivnost oplemeni (edukativan sadržaj je obavezan) i tako dodatno dobije na atrkativnosti kada su u pitanju deca. Nekoj deci klasičan planinarski pristup, gde se skoro sve svodi na mane-više naporno pešačenje uzbrdo/nizbrdo, nije preterano zanimljivo. Pokretački motiv svih planinara, „osvojiti vrh“, pojedinoj deci nije dovoljan.

Ovaj put, izabrani preliv za ovu mini planinarsku akciju je splet čobanskih igara u kratkim pauzama: nabaci obruč od pruta, skok u dalj, kupa od šumskog materijla, piljaka itd.

Nedelja 21.02. u 10 h. Polazimo od Pinosave (skretanje za Avalu – park sa klupama). Roditelji čekaju decu na vrhu Avale. Nalazimo se u 11:30h, kod drvene crkve na vrhu Avale.

RADIONICA JE ZA UZRAST DECE 5+

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (subota) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G.Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.