Dečiji idol, Uroš  ponovo dolazi  sa svojim egzotičnim ljubimcima da se druži sa decom. Ovaj put donosi sedam vrsti biljki mesožderki. Za njegove radionice ne treba nikakva posebna najava, već požurite sa prijavom dok se nije rasprodala.

Ovakav tip radionica za decu se obično svodi na pokazivanje fotografija uz propratnu priču nestručnog lica – radioničara.

Ne i u ovoj radionici.

Prvo, i najzvažnije, u Studio donosimo prave životinje/biljke, i to nekoliko vrsta.

Drugo, ništa manje važno. Naš mladjani, po godinama, specijalni gost, Uroš Vezenković, kada su u pitanju egzotične životinje, ima decenijsko iskustvo. Podatak za duboki naklon. Od njega se ima šta i čuti i naučiti.

Kao i uvek. Deca će se kreativno izraziti na jedan ili više načina.

Evo jednog citata iz Vikipedije

“Karnivorne biljke su nastale adaptacijom biljaka na zemljišta slabo obogaćena mineralima, posebno azotom i fosforom. Da bi došli do tih minerala, one su se morfološki prilagodile i počele se hraniti protozoama i životinjama, a posebno zglavkarimima, najviše insektima, hvatajući ih u klopku. Na taj način su postali predatori, što je dosta redak slučaj kod biljaka. One se i dalje hrane fotosintezom, jer u sebi sadrže hlorofil, kao i procesom dobijanja vode i drugih mineralnih materija preko korenja. Na taj način dobijaju energiju. One pored listova imaju modifikovane apsorpijske dlačice. Pomoću tih dlačica upijaju produkte koji su nastali od tela insekata koji su razgradili enzimi iz njihovih žlezda. Pored toga, poseduju specijalne mehanizme za hvatanje plena.”

Subota 10.11. u 17h

Cena:

1000 dinara po osobi zaključno sa četvrtkom 8.11.

1500 din. zaključno sa  petkom 9.11.

Na licu mesta duplo skuplje

Ovaj put nažalost neće biti nikakavog popusta za jednu radionicu, a neće važiti ni besplatni vaučeri od proslava rođendana i sl. Razlog je cena organizacije ovih radionica, koja je daleko viša od ogromne većine.

SA PRIJAVOM tražite ŠIFRU ZA OTVARANJE REŠETKASTIH VRATA

Adresa studija: http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/kontakt

Studio se vratio na staru adresu GAVRILA PRINCIPA 29

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču