Pre buškraft (bushcraft) vaština deca će se upoznati sa bezbednom upotrebom noža u prirodi, korpistiće zaštitne rukovice i noževe namenjene deci. Više informacija o bezbednoj upotrebi noža pročitajte na našem blogu “Da li dete treba da koristi nož u prirodi?”.

Verovatno vam se nebrojano puta desilo u prirodi da je zemlja bila vlažna, ili još gore blatnjava i da niste imali gde da spustite ranac. Koliko puta vam je bilo potrebno hitno sklonište od kiše, tronožac za kuvanje, stativ za stvari iz ranca…

Deca će se upoznati sa dva vrhunska a maksimalno jednostavna buškraft (bushcraft) fazona-veštinama, koje su izuzetno korisne u prirodi, a ne zahtevaju skoro nikakvo predznanje.

Za izradu vešalice i tronožca potrebni su nam samo drveni štapovi i konopac. Deca dobijaju na korišćenje par rukavica otpornih na sečenje, dečiji nož i sklopivu testeru. Ono što je za svako dete najveći problem kada su u pitanju bushcraft veštine su čvorovi, ali u oba slučaja su u pitanju najprostiji, koji imaju samo po jedno provlačenje. Verujem da će ih brzo naučiti.

Za izradu vešalice i drvenog tronožca nije potrebno više od par minuta, kada se usvoji znanje vezivanja čvora.

Nalazimo se na zelenoj površini iza restorana Golf na Košutnjkau u 11.00h.

Radionicu vodi Zoran.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1000 din. po detetu

Dan uoči radionice (ponedeljak) 1300 din.

Na dan radionice 1600 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču