Događaj

Buškraft fazoni za decu

Datum održavanja

20/02/2021

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Stepin lug

Trajanje

1.5 h

Broj učesnika

6-12

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne
vešalica za ranac buškraft

Verovatno vam se nebrojano puta desilo u prirodi da je zemlja bila vlažna, ili još gore blatnjava i da niste imali gde da spustite ranac. Koliko puta vam je bilo potrebno hitno sklonište od kiše, tronožac za kuvanje, stativ za stvari iz ranca … itd.

Deca će se upoznati sa dva vrhunska a maksimalno jednostavna buškraft fazona-veštinama, koje su izuzetno korisne u prirodi, a ne zahtevaju skoro nikakvo predznanje.

Za izradu vešalice i tronožca potrebni su nam samo drveni štapovi i konopac. Deca dobijaju na korišćenje po par rukavica otpornih na sečenje, dečiji nož i sklopivu testeru. Ono što je za svako dete najveći problem kada su u pitanju ovakve veštine su čvorovi, ali u oba slučaja su u pitanju najprostiji, koji imaju samo po jedno provlačenje. Verujem da će ih brzo naučiti.

Za izradu vešalice i drvenog tronožca nije potrebno više od par minuta, kada se usvoji znanje vezivanja čvora.

Subota 20.02. u 10h Stepin lug  – parking ispred spuštene rampe (pogledaj fotku). Povratak na isto mesto za sat i po vremena.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1000 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G.Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.