Događaj

Escape room for kids

Datum održavanja

22/01/2023

Vreme održavanja

17:00

Mesto održavanja

Gavrila Principa 29

Trajanje

60min

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Planetarno popularnu igru “Escape room” ne bi trebalo nešto posebno predstavljati. U pitanju je timska igra u kojoj se pronalaze zagonetni tragovi… a sve u cilju da se za određeno vreme pronađe ključ, koji će deci omogućiti da otključaju vrata tajne odaje, gde ih čeka iznenađenje.

Igra ne zahteva nikakve posebne veštine i znanja već samo dobru volju, kreativnost, maštu i timski rad. Deca će biti podeljena u dve grupe, gde će se voditi računa da budu jednako raspoređena po zrelosti i godištima, a tim potezom igra dobija i na adrenalinskom naboju.

Radionicu vode Danilo i Jovana.

Molba za roditelje da završetak radionice sačekaju ispred zgrade, a ne u hodniku studija. Zbog tipa aktivnosti hodnik će biti u upotrebi. Na kraju radionice Danilo će doći do vas da vam otvori vrata kako bi vas uveo u studio.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

900din. po detetu

Dan uoči radionice (subota) 1300 din.

Na dan radionice 1600 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.