Događaj

Konpac od trave – buškraft za decu

Datum održavanja

21/08/2021

Vreme održavanja

10:30

Mesto održavanja

Košutnjak, preko puta restorana Golf – iza Ivanove česme

Trajanje

60 minuta

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Moje i više nego skromno iskustvo kada je u pitanju višednevni borovak u „divljini“ bez šatora, govori mi da je posle noža/sekire, konopac verovatno bio na mestu broj dva po učestalosti upotrebe.

Bilo da ste ga zaboravili poneti, izgubili ili nešto sasvim treće, bez panike. Napraviti konopac na ternu je daleko od nekog vrhunskog znanja. Naravno, neke tehnike izrade konopca zahtevaju vanserijsku učenost iz te oblasti, ali mi za ovu radionicu biramo najdostupniji izbor biljnih vlakana kao i metod izrade.

Prostim uvrtanjem, kao i pravovremenim dodavanjem, u našem slučaju trave, možmo dobti izuzetno jak, i „beskonačno“ dugačak konopac.

Subota 21.08. u 10:30 h Košutnjak, preko puta restorana Golf – iza Ivanove česme. Povratak na polaznu tačku za 60 minuta.

Radionica je decu uzrasta 6+

Program vode stalni saradnici MKS Zoran-a, Jovana 062/8276626 i Danilo (moguće je da će radionicu voditi Zoran umesto Jovane)

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1250din.

Na dan radionice (subota) 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.