Verovatnoća da se na jednom mestu nađu deca sa kredama za asfalt + merdevine + fotograf sa fotoaparatom, i da sve to rezultira nestvarnim fotografijama… više je nego mala.

Posle duže pauze, ponovo na programu ova neuobičajena umetnička radionica.

Deca dobijaju krede za asfalt i prave sebi scenografiju za fotografisanje iz ptičje perspektive na parkovskim stazama. Najbitnije je pokrenuti dečju maštu. Ako nam to pođe za rukom, nastaju nestvarne fotografije.

Ovo je jedinstvena prilika da vaše dete dobijete nesvakidašnju fotografiju/e za koju će se najverovatnije teško više ikada složiti sve potrebne kockice.

Veruejm da će deca dopustiti da njihovu „scenografiju“ iskoriste i druga deca, i obrnuto. Drugačiji scenario ne mogu da zamislim.

07.03. u 11:15 – 12:15h. Park prijateljstva (pogledati fotografiju).

Deo fotografija će biti postavljen na društvene mreže. Sve fotografije će te moći podići preko WeTransfer -a. Link će biti postavljen u tekstualnom delu albuma.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (subota) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G.Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču