Događaj

Kreda i mašta = Merdevine i foto

Datum održavanja

07/03/2021

Vreme održavanja

11:15

Mesto održavanja

Park prijateljstva

Trajanje

60 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Verovatnoća da se na jednom mestu nađu deca sa kredama za asfalt + merdevine + fotograf sa fotoaparatom, i da sve to rezultira nestvarnim fotografijama… više je nego mala.

Posle duže pauze, ponovo na programu ova neuobičajena umetnička radionica.

Deca dobijaju krede za asfalt i prave sebi scenografiju za fotografisanje iz ptičje perspektive na parkovskim stazama. Najbitnije je pokrenuti dečju maštu. Ako nam to pođe za rukom, nastaju nestvarne fotografije.

Ovo je jedinstvena prilika da vaše dete dobijete nesvakidašnju fotografiju/e za koju će se najverovatnije teško više ikada složiti sve potrebne kockice.

Veruejm da će deca dopustiti da njihovu „scenografiju“ iskoriste i druga deca, i obrnuto. Drugačiji scenario ne mogu da zamislim.

07.03. u 11:15 – 12:15h. Park prijateljstva (pogledati fotografiju).

Deo fotografija će biti postavljen na društvene mreže. Sve fotografije će te moći podići preko WeTransfer -a. Link će biti postavljen u tekstualnom delu albuma.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (subota) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G.Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionica za decu
Radionice
Zoran Raković

Let na Mesec

Posle 50 godina NASA je lansirala najmoćniju raketu u istoriji sa kapsulom Orion, u okviru programa Artemis – povrtak astronauta na Mesec. Ako se pitate za naziv ove misije, samo

Pročitaj više...
Radionice
Zoran Raković

Porodične igre bez granica

Ovo će biti porodično druženje prožeto sa svim mogućom i nemogućim aktivnostima sa proteklih radionica. Biće tu pravih sportskih aktivnosti, smešno-neozbiljnih igara, ozbiljnog kviza znanja, raznih potraga, delova gde će

Pročitaj više...