Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije.


U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao arhiktektom/inžinjerom. U pitanju je dizajn samonosećeg mosta, toliko naprednog da je trebalo da prođe 500 godina da oživi. Ono što je za nas bitno, most se može sagraditi bez alat i ne treba nikakvi vezivni elemenata. Sile i protiv sile elemenata drže most kao jednu kompaktnu celinu.


U prvom delu radionice uvežbavamo pravilno ređanje elemenata mosta sa umanjenim konstruktivnim delovima. Cilj je da deca prvo dobro uvežbaju pravilan redosled ređanja pomenutih elemenata, jer ćemo u drugom delu radionice praviti most koji će deca moći da pređu i tako potvrde ono što se smatralo nekada nemogućim, da se napravi most bez „eksera/kanapa/lepka… „

Mesto okupljanja POGLEDAJ NA MAPI

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

900 din. po detetu

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču