Kada sam jednoj grupi dece omogućio da izaberu dve radionice koje smo radili tokom školske godine, da ih ponovimo, na moje iznenađenje ova radionica je bila jedna od izabranih. Više nego dobra preporuka.

Aktivnost koja je na programu je krajnje jednostavna, a zabava je zagarantovana. Pored nesumnjivog pozitivnog uticaja na razvoj dečijih fizičkih sposobnosti, jača sigurnost u sebe te radi na uklanjanju nekih dečijih strahova.

U verziji bez konopca, igra zahteva potpunu saradnju dva igrača u timu, tako da utiče na formiranje poverenja i budi timski duh.

Za prvi deo radionice potrebana nam je jedan dosta dugačak konopac, povezi za oči i… šuma. Konopcem trasiramo stazu kojom će se deca kretati kroz šumu, držeći se za isti ali povezanih očiju. Čvor do čvora – od drveta do drveta. Što je teren raznolikiji to je igra zanimljivija.

Igra ima nekoliko varijanti, kao i nivoa težine.

U drugom delu radionice, jedno dete je vodič drugom detetu koje ima povez na očima. I ova aktivnost može biti beskrajno zabavna, i u nekoliko varijanti.

P.S. Svako dete dobija na korišćenje povez za oči (masku za spavanje).

Nedelja 19. februar u 11:00h – Makiška strana Ade.

Početak parkinga sa desne strane Obrenovačkog druma posle restorana „Sunset“ (preko puta je stubna trafo stanica). Pogledati fotografije. Radionica se održava na prostoru leve strane Obrenovačkog puta koja je obrasla šumom.

Fotografije sa predhodne radionice pogledajte OVDE

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču