Događaj

Mi pretvaramo dan u noć, jer konopac ima čudnu moć!

Datum održavanja

19/02/2023

Vreme održavanja

11:00

Mesto održavanja

Makiška strana Ade

Trajanje

60 minuta

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Kada sam jednoj grupi dece omogućio da izaberu dve radionice koje smo radili tokom školske godine, da ih ponovimo, na moje iznenađenje ova radionica je bila jedna od izabranih. Više nego dobra preporuka.

Aktivnost koja je na programu je krajnje jednostavna, a zabava je zagarantovana. Pored nesumnjivog pozitivnog uticaja na razvoj dečijih fizičkih sposobnosti, jača sigurnost u sebe te radi na uklanjanju nekih dečijih strahova.

U verziji bez konopca, igra zahteva potpunu saradnju dva igrača u timu, tako da utiče na formiranje poverenja i budi timski duh.

Za prvi deo radionice potrebana nam je jedan dosta dugačak konopac, povezi za oči i… šuma. Konopcem trasiramo stazu kojom će se deca kretati kroz šumu, držeći se za isti ali povezanih očiju. Čvor do čvora – od drveta do drveta. Što je teren raznolikiji to je igra zanimljivija.

Igra ima nekoliko varijanti, kao i nivoa težine.

U drugom delu radionice, jedno dete je vodič drugom detetu koje ima povez na očima. I ova aktivnost može biti beskrajno zabavna, i u nekoliko varijanti.

P.S. Svako dete dobija na korišćenje povez za oči (masku za spavanje).

Nedelja 19. februar u 11:00h – Makiška strana Ade.

Početak parkinga sa desne strane Obrenovačkog druma posle restorana „Sunset“ (preko puta je stubna trafo stanica). Pogledati fotografije. Radionica se održava na prostoru leve strane Obrenovačkog puta koja je obrasla šumom.

Fotografije sa predhodne radionice pogledajte OVDE

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.