Događaj

Minecraft mač

Datum održavanja

12/02/2022

Vreme održavanja

18:00

Mesto održavanja

Gavrila Principa 29

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

15

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Po prvi put izlazimo iz okvira našeg klasičnog interesovanja, prelazimo granicu ekologije, nauke, istorije i umetnosti. Sada kročimo na polje gejminga. Gejming je popularan pojam u modernom društvu, ali nije od juče tu, igranje video igara je složen proces i zahvata sve generacije.

Na radionici bavićemo se video igrom koja je sa dobrim razlogom zasenila ceo svet – Minecraft. Posebno je cenjena među mlađim naraštajima i starijim kreativcima, to je laboratorija sa beskrajnim mogućnostima u kreativnom izražavanju i eksperimentisanju. Video igra sa jednostavnom “piksel” grafikom, toliko uticajna i originalna, čija estetika postaje kult.

U početnom delu radionice popričaćemo o samoj igri Minecraft i iskustvima mladih gejmera. U kreativnom delu pravimo čuveni Minecraft mač u prirodnoj veličini. Na pripremljenom modelu mača deca će lepiti “piksele” po željenom koloritu. Ukoliko nam ostane vremena, sklapaćemo papirne rasklope stvari i pojmova iz popularne video igre. Svako od učesnika nosi svoje radove sa sobom.

Ponesite obavezno vaše Minecraft igračke, majice, postere, albume, kolekcije…

Radionicu vode Danilo i Jovana.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1100 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1400 din.

Na dan radionice 1700 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Buškraft radionica za decu
Radionice
Zoran Raković

Buškraft fazoni za decu

Pre svega deca će se upoznati sa bezbednom upotrebom noža u prirodi, korpistiće zaštitne rukovice i noževe namenjene deci. Više informacija o bezbednoj upotrebi noža pročitajte na našem blogu “Da

Pročitaj više...