Izlazimo iz okvira našeg klasičnog interesovanja, prelazimo granicu ekologije, nauke, istorije i umetnosti. Sada kročimo na polje gejminga. Gejming je popularan pojam u modernom društvu, ali nije od juče tu, igranje video igara je složen proces i zahvata gotovo sve generacije. Na radionici bavićemo se video igrom koja je sa dobrim razlogom zasenila ceo svet – Minecraft.

Posebno je cenjena među mlađim naraštajima i starijim kreativcima, to je laboratorija sa beskrajnim mogućnostima u kreativnom izražavanju i eksperimentisanju. Video igra sa jednostavnom “piksel” grafikom, toliko uticajna i originalna, čija estetika postaje kult.

U početnom delu radionice popričaćemo o samoj igri Minecraft i iskustvima mladih gejmera. U kreativnom delu pravimo čuveni Minecraft mač u prirodnoj veličini.

Na pripremljenom modelu mača deca će lepiti “piksele” po željenom koloritu. Ukoliko nam ostane vremena, sklapaćemo papirne rasklope stvari i pojmova iz popularne video igre. Svako od učesnika nosi svoje radove sa sobom.

Ponesite obavezno vaše Minecraft igračke, majice, postere, albume, kolekcije…

Radionicu vode Danilo i Jovana.


Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču