Događaj

Minecraft mač

Datum održavanja

18/02/2023

Vreme održavanja

17:30

Mesto održavanja

Gavrila Principa 29

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

15

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Izlazimo iz okvira našeg klasičnog interesovanja, prelazimo granicu ekologije, nauke, istorije i umetnosti. Sada kročimo na polje gejminga. Gejming je popularan pojam u modernom društvu, ali nije od juče tu, igranje video igara je složen proces i zahvata gotovo sve generacije. Na radionici bavićemo se video igrom koja je sa dobrim razlogom zasenila ceo svet – Minecraft.

Posebno je cenjena među mlađim naraštajima i starijim kreativcima, to je laboratorija sa beskrajnim mogućnostima u kreativnom izražavanju i eksperimentisanju. Video igra sa jednostavnom “piksel” grafikom, toliko uticajna i originalna, čija estetika postaje kult.

U početnom delu radionice popričaćemo o samoj igri Minecraft i iskustvima mladih gejmera. U kreativnom delu pravimo čuveni Minecraft mač u prirodnoj veličini.

Na pripremljenom modelu mača deca će lepiti “piksele” po željenom koloritu. Ukoliko nam ostane vremena, sklapaćemo papirne rasklope stvari i pojmova iz popularne video igre. Svako od učesnika nosi svoje radove sa sobom.

Ponesite obavezno vaše Minecraft igračke, majice, postere, albume, kolekcije…

Radionicu vode Danilo i Jovana.


Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.