Događaj

Napravi sebi drveni čekić u prirodi

Datum održavanja

24/04/2021

Vreme održavanja

10:30

Mesto održavanja

Ada Ciganlija (veliki parking preko puta “Golf club Beograd”)

Trajanje

60 minuta

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

♦ Svako dete nosi svoj napravljeni čekić kući

♦ Rukavice otporne na sečenje (testere, noževi…) obezbeđene za sve učesnike radionice

Izrada drvenog čekića spada u klasičnu buškraft aktivnost za koju nije potrebno nikakvo posebno znanje. Od alata potrebno je posedovati testeru, ručnu bušilicu i nož. Budući da je za upotrebu ručne bušilice, pored dobre koordinacije, potrebno imati i dovoljan nivo snage, deca će se samo oprobati u korišćenju iste.

Deca dobijaju metarske grane debljine ruke koje su već izbušene na pravilnim odstojanjima, a koje je potrebno ručnom testerom skratiti na potrebnu meru. Na tom zadatku će deca biti podeljena u grupe da bi bila jedno drugom od pomoći.

Sledeća faza je pravljenje drške čekića od pripremljenih štapova, koja treba iseći na meru i stanjiti na potreban obim za nasđivanje.

Po nasađivanju drške preostalo vreme deca koriste za ukrašavanje svojih radova tako što će npr. oguliti koru sa čekića i izrezbariti dršku.

Radionica je za decu uzrasta 6+

Subota 24.04. u 10:30h Ada Ciganlija (veliki parking preko puta “Golf club Beograd”). Povratak na isto mesto u 11:30h.

Program vode stalni saradnici MKS Zoran-a, Jovana 062/8276626 i Danilo/Nenad

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1200 din.

Na dan radionice 1400 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.