Događaj

Napravi sebi drveni čekić u prirodi

Datum održavanja

24/04/2021

Vreme održavanja

10:30

Mesto održavanja

Ada Ciganlija

Trajanje

60 min

Broj učesnika

do 20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

♦ Svako dete nosi svoj napravljeni čekić kući

♦ Rukavice otporne na sečenje (testere, noževi…) obezbeđene za sve učesnike radionice

Izrada drvenog čekića spada u klasičnu buškraft aktivnost za koju nije potrebno nikakvo posebno znanje. Od alata potrebno je posedovati testeru, ručnu bušilicu i nož. Budući da je za upotrebu ručne bušilice, pored dobre koordinacije, potrebno imati i dovoljan nivo snage, deca će se samo oprobati u korišćenju iste.

Deca dobijaju metarske grane debljine ruke koje su već izbušene na pravilnim odstojanjima, a koje je potrebno ručnom testerom skratiti na potrebnu meru. Na tom zadatku će deca biti podeljena u grupe da bi bila jedno drugom od pomoći.

Sledeća faza je pravljenje drške čekića od pripremljenih štapova, koja treba iseći na meru i stanjiti na potreban obim za nasđivanje.

Po nasađivanju drške preostalo vreme deca koriste za ukrašavanje svojih radova tako što će npr. oguliti koru sa čekića i izrezbariti dršku.

Radionica je za decu uzrasta 6+

Subota 24.04. u 10:30h Ada Ciganlija (veliki parking preko puta “Golf club Beograd”). Povratak na isto mesto u 11:30h.

Program vode stalni saradnici MKS Zoran-a, Jovana 062/8276626 i Danilo/Nenad

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1200 din.

Na dan radionice 1400 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.