Ovo će biti porodično druženje prožeto sa svim mogućim i nemogućim aktivnostima sa proteklih radionica. Biće tu pravih sportskih aktivnosti, smešno-neozbiljnih igara, ozbiljnog kviza znanja, raznih potraga, delova gde će te se umetnički izraziti.

Radionica će se održati na novootvorenom turističkom domaćinstvu – Baranda NESTvarno. Ceo ambijent domaćinstva prilagođen je deci. Od raznih čuda na ovom nestvarnom imanju, imaćete priliku i da osetite pravi duh divljeg zapada u sred Barande. U dvorištu gazdinstva se nalaze kaubojske kućice kao i vigmami – indijanski šatori u prirodnoj veličini.

Akcenat će biti kao i uvek na pozitivnoj atmosferi, smehu, druženju. Na prvom mestu „Nije važno pobediti, važno je učestvovati“, pa tek onda  “Brže, više, jače”. O tome kako ovakve vrste radionica utiču na decu,  nije ništa novo, ali nije zanemarljivo pomenuti ni uticaj na roditelje. Neretko sam po završetku istih dobijao pozitivne povratne informacije, tipa „odavno se nismo ovako lepo proveli u krugu porodice, uz igru, smeh i druženje“.

Tradicionalna nagrada i ovaj put čeka najuspešniju porodicu.

Nakon porodičnih igara sledi obilazak farme. Osim upoznavanja sa seoskom idilom, deca će imati mogućnost i da hrane domaće životinje na farmi.

Ukoliko želite možete se i prijaviti za ručak, koji će biti upriličen na imanju nakon radionice. Obavezno to naglasiti tokom prijave.

Cena ručka za odrasu ososbu: 1800 dinara
Cena ručka za dete: 900 dinara

Piće uključeno u cenu.

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.


Dan uoči radionice porodična 2300 din./pojedinačna 1300 din.


Na dan radionice porodična 2600 din./pojedinačna 1600 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje putem SMS-a
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču