Ovo će biti porodično druženje prožeto sa svim mogućom i nemogućim aktivnostima sa proteklih radionica. Biće tu pravih sportskih aktivnosti, smešno-neozbiljnih igara, ozbiljnog kviza znanja, raznih potraga, delova gde će te se umetnički izraziti… Ceo program će biti realizovan na kružnoj trim stazi na Adi Ciganliji.

Akcenat će biti kao i uvek na pozitivnoj atmosferi, smehu, druženju. Na prvom mestu „Nije važno pobediti, važno je učestvovati“, pa tek onda  “Brže, više, jače”. O tome kako ovakve vrste radionica utiču na decu,  nije ništa novo, ali nije zanemraljivo pomenuti ni uticaj na roditelje. Neretko sam po završetku istih dobijao pozitivne povratne informacije, tipa „odavno se nismo ovako lepo proveli u krugu porodice, uz igru, smeh i druženje“.

Tradicionalna nagrada i ovaj put čeka najuspešniju porodicu.

Pročitajte našu blog priču “Porodična druženja u prirodi – oblik kolektivnog atavizma, ili…

Isečak iz pomenute blog priče:

“Bez bojazni, neće ovo biti neka stručna sociološka studija, ili dublja psihološka analiza atomske porodice već razmišljanje jednog običnog sprskog oca – umalo da parafraziram naslov omiljene mi Domanovićeve prirovetke.

Da bi ova analiza bila što nenaučnija, ovaj otac, ne da nije neki reprezentativni uzorak, već nije učestvovao ni u jednoj porodičnoj radionici ovog tipa… jer ih organizuje.

Ono što me je ponukalo da o ovome pišem je izrazito pozitivan fidbek roditelja koji se ponavlja svih ovih godina. Možda mi oni nezadovoljni ne pišu iz čiste kurtoazije, ali ono ljudi što mi je pisalo posle ovakvih druženja prevazišla su sva moja najoptimističnija početna predviđanja.”

Nalazimo se u nedelju 5. marta u 11:00h kod “Centra za ljude sa invaliditetom”, Ada Ciganlija. POGLEDATI FOTOGRAFIJU

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.


Dan uoči radionice (subota) porodična 2300 din./pojedinačna 1300 din.


Na dan radionice porodična 2600 din./pojedinačna 1600 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS-om
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču