Događaj

Porodični orijentiring – Park Ušće

Datum održavanja

28/08/2021

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Nalazimo se kod „Muzeja savreme umetnosti“

Trajanje

120 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

ne

Cilj svake porodične radionice je da bude dovoljno privlačna kako deci tako i roditeljima, da porodicu postavi kao jedan tim, da produbi porodične odnose… ali sve to pada u vodu ako nivo zahtevnosti nije dobro izbalansiran. Preciznije rečeno, roditelji i deca moraju biti što ravnopravnije uključeni u radionicu.

Upravo iz tog razloga, za ovu nedelju je planiran porodični orijentiring sa nešto izmenjenim pravilima, mada je suština ista. Karta, kompas, prolazne tačke itd. Ovim izmenama izašlo se u susret dečijim očekivanjima, da budu punopravni učesnici u ovom izuzetno atraktivnom sportu.

Kada na startu dobijete potrebne resurse za ovu radionicu, biće vam daleko jasnije o kakvim se izmenama radi.

Za one koje mrzi da guglaju, a hteli bi da znaju nešto više o ovom sportu, evo par reči preuzetih sa sajta Orijentiring kluba „DIF“, sa kojim smo organizovali prvi porodični orijentiring.

„Orijentiring (Orienteering) je sportska disciplina zastupljena u oko 60 zemalja širom sveta. Zadatak takmičara je da na nepoznatom terenu, koristeći specijalno pripremljenu kartu i kompas za što kraće vreme pronađe u prirodi tačke koje su mu ucrtane u karti. Na tim tačkama su postavljene oznake, u obliku trostrane prizme, sa posebnim perforatorom (ili elektronskim sistemom) za overu. Takmičar je dužan da ih zadatim redosledom obiđe i overi kontrolne tačke, što se na cilju proverava.“

Nalazimo se kod „Muzeja savreme umetnosti“ u 10h

Radionicu vodi Zoran

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.

Dan uoči radionice (petak) porodična 2300 din./pojedinačna 1150 din.

Na dan radionice porodična 2600 din./pojedinačna 1300 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Jovana (kancelarija) 062/8276626 (u slučaju da ne dobijete Jovanu, Zoran 06278842560)

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.