Cilj svake porodične radionice je da bude dovoljno privlačna kako deci tako i roditeljima, da porodicu postavi kao jedan tim, da produbi porodične odnose… ali sve to pada u vodu ako nivo zahtevnosti nije dobro izbalansiran. Preciznije rečeno, roditelji i deca moraju biti što ravnopravnije uključeni u radionicu.

Upravo iz tog razloga, za ovu nedelju je planiran porodični orijentiring sa nešto izmenjenim pravilima, mada je suština ista. Karta, kompas, prolazne tačke itd. Ovim izmenama izašlo se u susret dečijim očekivanjima, da budu punopravni učesnici u ovom izuzetno atraktivnom sportu.

Kada na startu dobijete potrebne resurse za ovu radionicu, biće vam daleko jasnije o kakvim se izmenama radi.

Za one koje mrzi da guglaju, a hteli bi da znaju nešto više o ovom sportu, evo par reči preuzetih sa sajta Orijentiring kluba „DIF“, sa kojim smo organizovali prvi porodični orijentiring.

„Orijentiring (Orienteering) je sportska disciplina zastupljena u oko 60 zemalja širom sveta. Zadatak takmičara je da na nepoznatom terenu, koristeći specijalno pripremljenu kartu i kompas za što kraće vreme pronađe u prirodi tačke koje su mu ucrtane u karti. Na tim tačkama su postavljene oznake, u obliku trostrane prizme, sa posebnim perforatorom (ili elektronskim sistemom) za overu. Takmičar je dužan da ih zadatim redosledom obiđe i overi kontrolne tačke, što se na cilju proverava.“

Nalazimo se kod „Muzeja savreme umetnosti“ u 10h

Radionicu vodi Zoran

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.

Dan uoči radionice (petak) porodična 2300 din./pojedinačna 1150 din.

Na dan radionice porodična 2600 din./pojedinačna 1300 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Jovana (kancelarija) 062/8276626 (u slučaju da ne dobijete Jovanu, Zoran 06278842560)

Podeli ovu priču