Događaj

Porodični triptih u Bojčinskoj šumi

Datum održavanja

24/10/2021

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Bojčinska šuma

Trajanje

120 minuta

Broj učesnika

/

Preporučeni uzrast

/

Prisustvo roditelja

da

Lagani hajking kroz Bojčinsku šumu oplemenjen je jednom jednostavnom a zanimljivom saznajnom igrom. Deca & roditelji će imati zadatak da u šetnji kroz šumu, na osnovu dobijene odštampane palete boja, nađu prirodne pandame koje će i poneti sa sobom. Na krajnjoj tački pauza za obrok, sumiranje rezultata.


Igra razvija dečiju pažnju i lepu komunikaciju sa prirodom. O dobiti prepoznavanja finih nijansi boja mislim da ne treba ni naglašavati kao i o boravku u prirodi u porodičnom krugu.


Pre polaska ka početnoj tački, jedna porodična sportsko takmičarska igra. Povratak prekidamo negde na pola puta za lend art.

Ovaj put pravimo mandale od materijala nađenog u prirodi.


Najuspešnijoj porodici, tradicionalna nagrada.

Radionicu vodi Zoran


OBAVEZNO PONETI JEDNU KESU (NAJBOLJE PROVIDNU) ILI KORPICU ILI SL. ZA NALAZE U PRIRODI


Nedelja 24.10. u 10h.


Bojčinskoj šumi kod etno restorana „Bojčinska koleba“. Povratak na isto mesto oko 12h. Poneti ranac sa vodom i užinom. Možete doći i autobusom, linija 605.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.
2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.
Dan uoči radionice (subota) porodična 2300 din./pojedinačna 1150 din.
Na dan radionice porodična 2600 din./pojedinačna 1300 din.


Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.


Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G. Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber


Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.