Lagani hajking kroz Bojčinsku šumu oplemenjen je jednom jednostavnom, a zanimljivom saznajnom igrom. Naravno, kao i uvek tu su priče iz prirode inspirisani nalazima sa terena.

Deca i roditelji će imati zadatak da u šetnji kroz šumu, na osnovu dobijene odštampane palete boja, nađu prirodne pandame koje će i poneti sa sobom. Na krajnjoj tački pauza za obrok, sumiranje rezultata.


Igra razvija dečiju pažnju i lepu komunikaciju sa prirodom. O dobiti prepoznavanja finih nijansi boja mislim da ne treba ni naglašavati kao i o boravku u prirodi u porodičnom krugu.

Pre polaska ka početnoj tački, jedna ili više porodičnih sportsko-takmičarskih igara. Povratak prekidamo negde na pola puta za lend art. Ovaj put pravimo mandale od materijala nađenog u prirodi.


Najuspešnijoj porodici, tradicionalna nagrada.

Radionicu vodi Zoran

Obavezno poneti jednu kesu (providnu) ili korpicu za sakupljanje nalaza u prirodi.

Subota 09. mart u 10:00h – Bojčinskoj šumi kod etno restorana „Bojčinska koleba“. Povratak na isto mesto oko 12h. Poneti ranac sa vodom i užinom. Možete doći i autobusom, linija 605.

C ene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.


Dan uoči radionice porodična 2300 din./pojedinačna 1300 din.


Na dan radionice porodična 2600 din./pojedinačna 1600 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje putem SMS-a
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču