Događaj

Pančevo- Potraga za blagom

Datum održavanja

01/07/2023

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Pančevo

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

30

Preporučeni uzrast

5-14

Prisustvo roditelja

ne

U Pančevu smo bili mnogo puta po vašem pozivu, ali ovo je prvi put da mi zovemo vas. Budući da je potraga za blagom osnovni program Multikreativnog Studija Zoran kada su u pitanju rođendani na otvorenom, nije tako često u ponudi kao klasična dečija radionica u prirodi. Ovo je prilika za sve one koji se nisu još oprobali u ovoj avanturi.

Svetski mega popularnu igru “Potraga za blagom” uistinu nije potrebno posebno predstavljati. Ona je u našoj izvedbi samo oplemenjena duhom ekologije i začinjena znanjem iz prirode.

Više o organizaciji dečijih rođendana i programu potraga za blagom pročitajte OVDE

Deca veruju da se na ovakvom programu samo dobro zabavljaju, i ne pretpostavljaju da im je u program igre ubačen opasan virus – virus znanja. Na radionici tokom programa učimo o ekologiji, prirodi, aktuelnim biljkama, insketima, pticama…

“Neka igra bude učenje, neka učenje bude igra” – Zoran Raković

Radionica je namenjena za decu uzrasta od 5 do 14 godina. Deca će biti podeljena po uzrastu u dve grupe. Nivo zahtevnosti samih zadataka na radionici se usklađuje sa godištem dece.

Nalazimo se u subotu 1. jula u 10:00h u Narodnoj bašti u Pančevu, na igralištu kod Eko paviljona VIDI NA MAPI

Povratak za sat i po vremena na isto mesto.

Radionicu vode Zoran i Danilo.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.