Događaj

Potraga za zakopanim blagom

Datum održavanja

24/01/2021

Vreme održavanja

11:00

Mesto održavanja

Na Google Maps imate u blizini postavljen pin „Kosutnjak BIKE PARK“. Dete/cu dovedite na na poziciju obeleženu crvenenom elipsom (pogledati fotografiju)

Trajanje

60 minuta

Broj učesnika

5+5+5

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Budući da je potraga za blagom osnovni program MKSZ kada su u pitanju rođendani na otvorenom, nije tako često u ponudi kao klasična radionica u prirodi. Ovo je prilika za sve one koji se nisu još oprobali u ovoj avanturi.

Svetski mega popularnu igru uistinu nije potrebno posebno predstavljati. Ona je u našoj izvedbi samo oplemenjena duhom ekologije i začinjena znanjem iz prirode.

U slučaju većeg broja prijavljenih, deca će biti podeljena u nekoliko uzrasnih grupa. Radionica je za decu 5+.

Nedelja 24.01 u 11h Košutnjak. Povratak na isto mesto za sat vremena.

Auto parkirajte na parkingu odmah posle retorana Košuta. Na Google Maps imate u blizini postavljen pin „Kosutnjak BIKE PARK“. Dete/cu dovedite na poziciju obeleženu crvenenom elipsom (pogledati fotografiju).

PAŽNJA. Nemojte kasniti. Ovaj put ne čekamo 15 min.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (subota) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran, G.Principa 29 – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Leonardov most
Radionice
Zoran Raković

Leonardov most

Kada kažemo reč renesansa, verujem da je većini prva asocijacija Leonardo da Vinči. Pronalazač, slikar, vajar, inžinjer, arhitekta. Jednom rečju univerzalni genije. U ovoj radionici ćemo se pozabaviti Leonardom kao

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.