Jedan od glavnih stubova evropske civilizacije je upravo celokupno intelektualno nasleđe Antičke Grčke. Na tom stubu jedan od tambura (valjak) je mit o Trojannskom ratu, a prelepa kanelura je legenda o Trojanskom konju. Čak i tvorac „Ilijade“ i „Odiseje“, odakle i crpimo saznanja o gore pomenutom, antički pesnik Homer, najverovatnije je isto samo jedna lepa legenda.

O najpoznatijem konju na svetu verovatno znate skoro sve, osim da i onu stvari i nije bio konj  već klasična opsadna sprava iz tog veka koja je bila obložena mokrim konjskim kožama kao zaštita od zapaljivih projektila raznih vrsta.

Kako god bilo, ova legenda pleni i inspiriše ljude hiljadama godina unazad, i evo je napokon i kod nas kao radionica za decu. Pravićemo Trojnaskog konja ali i odvažnog Odiseja i njegove najhrabrije saborce koji su se sakrili u utrobu te neoubičajene naprave.

Na početku, zna se. Kratki edukativni film na projektoru.

Fotografije sa predhodne radionice pogledajte OVDE

Subota 13. Novembar u 18:00h

Radionicu vode Danilo i Jovana.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

Dan uoči radionice (sreda) 1200 din.

Na dan radionice 1500 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču