Događaj

Star wars

Datum održavanja

11/02/2023

Vreme održavanja

17:30

Mesto održavanja

Gavrila Principa 29

Trajanje

90 minuta

Broj učesnika

12

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Najpoznatija filmska franšiza, „Ratovi zvezda“, ubrzo posle prvog prikazivanja 1977 postala je svojevrstan fenomen svetske pop kulture. Sagu potpisuje Džordž Lukas (reditelj, scenarista, a kasnije i producent) a inspiraciju za ovaj film našao je u „Flašu Gordonu“ i „Planeti majmuna“. Film Star Wars je osvojio sedam Oskara i zauvek promenio značenje izraza blokbaster. Ostalo je istorija.

Filmski serijal se pojavio i u drugim medijima, uključujući knjige, televizijske emisije, kompjuterske video igrice, tematski parkovi, stripovi… što je rezultiralo značajnim razvojem fiktivnog univerzuma serije.

Broj dece koji nije čuo za ove likove verovatno je minoran. C-3PO, R2-D2, Dart Vejder, ili kako se pre zvao Anakin Skajvoker, Joda, Luk Skajvoker, Čubaka, Obi-Van Kenobi…

U prvom delu radionice pričaćemo opušteno o filmskom serijalu. Ponesite OBAVEZNO vaše Star Wars igračke, majice, postere, albume, knjige… Gledaćemo nekoliko filmskih isečaka na projektoru, a u drugom delu pravimo legendarni svetlosni mač (lightsaber) i to u pravoj veličini koji svetli u mraku. Krenućemo i u izradu modela R2-D2, pa koliko stignemo.

Radionicu realizuje Jovana i Danilo.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

1300 din. po detetu ( 1000 dinara radionica + 300 dinara baterijska lampa)

Dan uoči radionice (petak) 1600 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Prijavom na 2 radionice dobijate 25% popusta na drugu jeftiniju radionicu.
Prijavom na 3 radionice (2 dečije i 1 porodična), dobijate 25% na radionicu “Star Wars” i 50% na ” Noćna avantura – potraga za blagom” dečiju radionicu.

  1. Noćna avantura – potraga za blagom – petak 10. februar u 18:30h
  2. Star wars – subota 11. februar u 17:30h
  3. Selu u pohode – nedelja 12. februar u 9:30h

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.