Događaj

Tarantule, škorpije i crna udovica

Datum održavanja

18/11/2018

Vreme održavanja

17:00

Mesto održavanja

Gavrila Principa 29

Trajanje

90 min

Broj učesnika

15

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

da

Zbog Uroševih obaveza, prošlogodišnje dve radionice spojene su u jednu, a četvrte neće ni biti. Ovo će ujedno biti i ovogodišnji rastanak sa dečijim idolom Urošem.

Ovakav tip radionica za decu se obično svodi na pokazivanje fotografija uz propratnu priču nestručnog lica – radioničara.

Ne i u ovoj radionici.

Prvo, i najzvažnije, u Studio donosimo prave životinje, i to nekoliko vrsta.

Drugo, ništa manje važno. Naš mladjani, po godinama, specijalni gost, Uroš Vezenković, kada su u pitanju egzotične životinje, ima decenijsko iskustvo. Podatak za duboki naklon. Od njega se ima šta i čuti i naučiti.

Kao i uvek. Deca će se kreativno izraziti na jedan ili više načina.

Za neodlučne roditelje, jedan značajan info. Bezbednost dece po svetskim standardima za ovakv tip radionica, i dozvoljeno njihovo prisustvo – made ne i besplatno, zbog ograničenog broja mesta

Evo nekoliko Uroševih rečenica kao najva ove radionice: “Tarantule su jedne od najvećih paukova na svetu. Rasprostranjene su na svakom kontinentu osim Antartiku. Velicina najvece tarantule na svetu je 28-30 cm raspon nogu (dijagonalno). Tarantule se dele na tarantule starog sveta (Afrika, Azija, Evropa) i tarantule novog sveta (Severna i Juzna Amerika). Tarantule novog sveta poseduju iritirajuce dlacice i imaju mnogo slabiji otrov u odnosu na tarantule starog sveta. S toga zakljucujemo da su tarantule starog sveta mnogo otrovnije.

Škorpije su jedne od najspretnijih lovaca na planeti. Imaju zaoku, klesta i 8 nogu. Nocni su predatori, tako da preko dana spavaju. Zive na svim kontinentima, neke su svega par santimetara, a neke dostizu velicinu od cak 15 cm!

Crna udovica rasprostranjena je na svim kontinentima. Spada među najpoznatije i najotrovnije paukove na svijetu.”

Cena:

1000 dinara po osobi zaključno sa subotom 17.11.

1500 din. na dan radionice

Na licu mesta duplo skuplje

Ovaj put nažalost neće biti nikakavog popusta za jednu radionicu, a neće važiti ni besplatni vaučeri, od proslava rođendana i sl. Razlog je cena organizacije ovih radionica.

Iskoristite veliki popust: http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/flek

SA PRIJAVOM tražite ŠIFRU ZA OTVARANJE REŠETKASTIH VRATA

Adresa studija: http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/kontakt

Studio se vratio na staru adresu GAVRILA PRINCIPA 29

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.