Rođendani za decu od 4 do 6 godina

Budući da je “MKS Zoran” nekada radio avanture u prirodi za decu ovog uzrasta, ne može se reći da su ovi rođendani  novost, ali zbog par izmena, može se i tako tumačiti.

Program za ovaj uzrast vode isključivo saradnici “MKS Zoran” Jovana i Danilo Raković koji imaju višegodišnje iskustvo u organizivanju dečijih rođendana u prirodi. 

Program traje sat vremena upravo zbog činjenice da je deci na ovom nivou koncentracija kraća i da kod pojedine dece nije još u potpunosti završena socijalizacija.

Ako neko ipak insistira da rođendan za decu mlađu od 7 godina vodi Zoran, cena rođendana i trajanje je kao za decu školskog uzrasta. 

Dodatne informacije

Za ove rođendane nije dozvoljeno prisustvo roditelja. Prisustvo roditelja/srodnika/poznanika samo remeti igru, a neki put toliko da… Ako neko ipak insistira, može da posmatra igru ali samo sa udaljenosti sa koje ga deca ne mogu videti i time negativno uticati na igru. Molimo organizatore rođendana da sa ovim pravilom upoznaju goste da ne bi dolazilo do nesporazuma i otkazivanja rođendana.

Maksimalni broj učesnika je ograničen na petnaest, upravo zbog njihove bezbednosti. Na taj broj dece tu je jedan vodič i fotograf, koji ujedno brine o bezbednosti dece. Ukoliko je broj učesnika veći od ovog broja, može se angažovati dodatni vodič po ceni od 5000 din. i decu podeliti u dve grupe.

Tema: potraga za blagom

Tema rođendana je “Potraga za zakopanim blagom”. Više o igri saznajte ovde.
 
Mada je priprema (treba višestruko više vremena nego za sam čin izvedbe) ista kao i za rođendane koji traju sat i po, cena ovih rođendana je nešto niža.
 

Pored ovih specifičnosti važe svi ostali uslovi kao i za ostale rođendane. Kako biste saznali više o rođendanima kliknite ovde.

 

Galerija