Maska od lišća, nju neće biti teško izarditi, naravno uz pomoć najvećeg umetnika, Prirode. Priroda nudi mnogo mogućnosti, koristeći najrazličitije boje i forme, svako dete nadahnuto prirodom ima tedenciju da da svojevrsni umetnički pečat svom radu. Jesen sa svojim bojama je uvek inspirativna, ne samo za decu, ali ovaj put akcenat neće biti samo na bojama, već i na obličju.


Iskoristićemo otpalo lišće javorolisnog platana (londnski platan) čije su dimenzije za ovo podnevlje vam konkurencije. Upotrebićemo nedavno otpale listove, ne skroz suve, da bi uz malu intervenciju (makaze, boje i četkice) napravili tipske maske od lišća. Tokom programa deci će biti prezentovana mini edukativna priča, o londonskom platanu, Div koji je osvojio gradove.

U drugom delu radionice, deca će imati prliku da se okušaju u još jednoj umetničkoj praksi, pravićemo nakit od lišća.

Priroda je nepresušan izvor inspiracija u bilo kom godišnjem dobu, a naručito u kasnu jesen gde su pristupačne šarolike nijanse boja i oblika. Deca će pomoću raspoloživih materijala kreirati jesenje ogrlice, izabrane listove će nizati na kanap, jedan za drugim.

Između ove dve aktivnosti, organizovaćemo jednu kraću igru, Nakon radionice svako od učesnika svoje radove nosi kući.

Nalazimo se na označenom mestu na satelitskoj fotografiji Hyde parka (pogledati fotografije na kraju teksta) u 10:30h, povratak na isto mesto u 12:00h.

Radionicu realizuju Danilo i Jovana

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

900 din. po detetu

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber


Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču