Događaj

Put u središte Zemlje – geologija za decu

Datum održavanja

13/01/2023

Vreme održavanja

11:00

Mesto održavanja

Isidora Sekulić 26

Trajanje

70 minuta

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

“Da li ja ovo sanjam ili je istina da ćemo sve ovo videti, dodirnuti… “. Reči jednog deteta koje su izgovorene sa ushićenjem kada smo ušli u jedan školski kabinet. Nakon četiri godine ponovo na našem programu ekskluzivna dečija radionica – geologija za decu.

Ponovo idemo u hram nauke, u jednu naučno-obrazovnu ustanovu gde će deca imati prilike da pogledaju jednu od najvećih zbirki minerala i fosila u Srbiji.

Upoznaćemo se sa zanimljivim očiglednim nastavnim sredstvima, i tu, na licu mesta, na laboratorijskim stolovima, odraditi nekoliko tematskih dečijih naučnih radionica.

Radionica je pod stručnim vođstvom naučnog radnika, koji će na praktičnim primerima približiti deci ovu nauku koja se bavi našom neverovatnom planetom. Pričaćemo o fosilima, mineralima, vulkanima, zemljotresima, fosilnim gorivima kao i reljefu i unutrašnjosti naše planete.

Nalazimo se u petak 13. januara u 11:00h ispred Geološke i hidrometeorološke škole „Milutin Milanković“, u ulici  Isidore Sekulić broj 26.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (sreda) 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.