“Da li ja ovo sanjam ili je istina da ćemo sve ovo videti, dodirnuti… “. Reči jednog deteta koje su izgovorene sa ushićenjem kada smo ušli u jedan školski kabinet. Nakon četiri godine ponovo na našem programu ekskluzivna dečija radionica – geologija za decu.

Ponovo idemo u hram nauke, u jednu naučno-obrazovnu ustanovu gde će deca imati prilike da pogledaju jednu od najvećih zbirki minerala i fosila u Srbiji.

Upoznaćemo se sa zanimljivim očiglednim nastavnim sredstvima, i tu, na licu mesta, na laboratorijskim stolovima, odraditi nekoliko tematskih dečijih naučnih radionica.

Radionica je pod stručnim vođstvom naučnog radnika, koji će na praktičnim primerima približiti deci ovu nauku koja se bavi našom neverovatnom planetom. Pričaćemo o fosilima, mineralima, vulkanima, zemljotresima, fosilnim gorivima kao i reljefu i unutrašnjosti naše planete.

Nalazimo se u petak 13. januara u 11:00h ispred Geološke i hidrometeorološke škole „Milutin Milanković“, u ulici  Isidore Sekulić broj 26.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (sreda) 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču