Događaj

Put u središte Zemlje – geologija za decu

Datum održavanja

13/01/2023

Vreme održavanja

11:00

Mesto održavanja

Isidora Sekulić 26

Trajanje

70 minuta

Broj učesnika

20

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

“Da li ja ovo sanjam ili je istina da ćemo sve ovo videti, dodirnuti… “. Reči jednog deteta koje su izgovorene sa ushićenjem kada smo ušli u jedan školski kabinet. Nakon četiri godine ponovo na našem programu ekskluzivna dečija radionica – geologija za decu.

Ponovo idemo u hram nauke, u jednu naučno-obrazovnu ustanovu gde će deca imati prilike da pogledaju jednu od najvećih zbirki minerala i fosila u Srbiji.

Upoznaćemo se sa zanimljivim očiglednim nastavnim sredstvima, i tu, na licu mesta, na laboratorijskim stolovima, odraditi nekoliko tematskih dečijih naučnih radionica.

Radionica je pod stručnim vođstvom naučnog radnika, koji će na praktičnim primerima približiti deci ovu nauku koja se bavi našom neverovatnom planetom. Pričaćemo o fosilima, mineralima, vulkanima, zemljotresima, fosilnim gorivima kao i reljefu i unutrašnjosti naše planete.

Nalazimo se u petak 13. januara u 11:00h ispred Geološke i hidrometeorološke škole „Milutin Milanković“, u ulici  Isidore Sekulić broj 26.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (sreda) 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Vikinzi – Dugi brodovi

Put nas vodi nas na sever Evrope, među nenadmašne moreplovce, Vikinge. Ko su bili Vikinzi, pričećemo u uvodnom delu radionice. Pozabavićemo se njihovom kulturom, religijom, načinom života, hranom, pićem, odećom,

Pročitaj više...
Radionice
Zoran Raković

Altamira kroz dečiju vizuru

Verovatno svima nama prva pomisao na pećinsko slikarstvo je u stvari pomisao na Altamiru. Nije ni čudo što je pronalazač istih umro sa sramnim belegom prevaranta koji je oslikao pećinu,

Pročitaj više...
Radionice
Zoran Raković

Mehaničke igračke

Mehaničke igračke koje pravimo otkrivaju detetu osnovne zakone mehanike, razvijaju i postiču kreativnost dok deca stiču nove veštine. Sam naziv radionice, i propratna slika, dovoljno govore da nije potrebno ništa

Pročitaj više...